2777
2789
عنوان

اوناییکه تو تاپیک خانمی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
گلم کلا هپاتیت ی نوع زردی کبده....

عزیزم سرچ کن میفهمی هپاتیت یه ویروسع که باعث زردی کبد میشه انواع مختلفیم داره ما رشته دانشگاهمون همین بود کامل در موردش خوندیم 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

میدونین موضوع این بود که اون خانم گفتن از روستا گرفتن بیماری هارو و کاربرا خیلی متعصبانه دفاع کردن از روستا!

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گوگل به تنهایی که منبع خبر نیست عزیزم باید اسم سایت یا مقاله ی معتبر بگی البته من اونجا نبودما من ...

عزیزم متوجه نشدی میگم سرچ نمیکنن!من میام خبر رو میدم کسی اگه شک داره از گوگل استفاده کنه بره منابع دیگه رو سرچ کنه حالا میخواد ویکی پدیا باشه یا ژورنال علمی معتبر!توقع دارن هم اطلاعات بدی هم به زور دلیل بیاری قانعشون کنی

وگرنه گوگل که موتور جستجوئه 

میدونین موضوع این بود که اون خانم گفتن از روستا گرفتن بیماری هارو و کاربرا خیلی متعصبانه دفاع کردن ا ...

اصل موضوع گم شد یکی دو نفر علامه چسبیده بودن به اینکه استارتر بیسواده چرا میگی از اب هپاتیت گرفتی😐😐

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
منم رشتم‌میکروبیولوژیه 

ینی شما میگی با آب منتقل نمیشه؟😐

هپاتیت نوع A ?

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

قفل میکنم تاپیکو 

فقط خواستم بگم لازم نیست جایی که سواد و اطلاعات کافی نداریم حرف بزنیم گاهی سکوت ادمو سنگین تر نشون میده

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
اصل موضوع گم شد همه چسبیده بودن به اینکه استارتر بیسواده چرا میگی از اب هپاتیت گرفتی😐😐

بله درسته اون بنده خدا گفت به دلیل زندگی در روستا دچار بیماری های مختلف شدن مثل شپش و هپاتیت

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
قفل میکنم تاپیکو  فقط خواستم بگم لازم نیست جایی که سواد و اطلاعات کافی نداریم حرف بزنیم گاهی س ...

ن قفل نکن

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته