2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من میخوام شوهرمو ثبت نام کنم آره عموم اونجاست 30 ساله چرا بترسم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اخه من میترسم

ترس نداره که

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چجوری میشه ثبت نام کرد

میری تو سایتش اطلاعات میدی بهد عکسم میدی باید پاسپورت داشته باشی باید با اسپانسر داشته باشی یا تمکن مالی که واسه به نفر   تقریبا  یک میلیارده بعد اگر برنده شدی میری انکارا تقریبا ۲ سال طول میکشه

جمله ام خبری بود  عزیزم  اگه سوالی بود تهش علامت سوال میذاشتم  خواستم بگم اگه آدرس ...

میدونم منم تاییدش کردم اره چندین نفر اونجا دارم دوست زیاد دارم فامیل هم همینطور

نه اخه میترسم نتونم اونجا دووم بیارم

چرا بابا دووم میاری واسه خودت کیف دنیا رو میکنی 

میری تو سایتش اطلاعات میدی بهد عکسم میدی باید پاسپورت داشته باشی باید با اسپانسر داشته باشی یا تمکن ...

من یکی میخواد ثبت نامم کنه گفت 50 تومن میگیرم ازت که ثبت نامت کنم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز