2821
2789
عنوان

کیک پزها بیاین

182 بازدید | 17 پست

سلام من فقط کیک معمولی بلدم که گاهی توش کشمش و گردو میریزم

حالا تولد شوهرمه دلم میخواد تنوع بدم بلد نیستم 😞

کمکم میکنید کیک خوشگل درست کنم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یکی اینکه قالب خیییییلی مهمه

دوم اینکه تضاد رنگ تو کیکت بوجود بیار یعنی اگر کیکت مثلا شکلاتیه خامه ی سفید یا رنگ روشن روس کار کن ژله ی بریلو خیلی خوبه اگر کمکی بخوای هستم☺️

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

سر آشپز پاپیونو بنصب کلی ایده با دستور پخت داره عزیزم .ماریا قناد هم عالیه دستوراش همینجا

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
عزیزم یکی اینکه قالب خیییییلی مهمه دوم اینکه تضاد رنگ تو کیکت بوجود بیار یعنی اگر کیکت مثلا شکلاتیه ...

چشم ممنون عزیزم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

کیک شیفون یا اسفنج درست کن و خامه کشی و هم از اینستا نگاه کن ما توضیح هم‌بدیم خیلی فایده نداره باید ببینی . خیلی هم سخت نیست من دوبار انجام دادم و راضی بودم. فقط خامه مینارین کاله یا بن سا بگیر. من داخل خامه هم کمی پودر خامه میزنم موقع فرم دهی چون بلد نیستیم خامه کشی طول میکشه فرمش و از دست نده

چشم ممنون عزیزم 

❤️ ❤️ 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
کیک شیفون یا اسفنج درست کن و خامه کشی و هم از اینستا نگاه کن ما توضیح هم‌بدیم خیلی فایده نداره باید ...

خامه رو از قنادی بگیرم؟

به نظرت چه قالبی برای کیک بخریم خوبه ؟ جنسش چی باشه ؟

من خودم تفلون خیلی راضیم 😍

کیک با مغز سیب و دارچینم عالیه ...اما اگه واسه تولد میخوای یه کیک اسفنجی ساده درست کن نصفش کن یا حتی سه قسمت هر قسمت و یکم با ابمیوه خیس کن ...خامه و موز و گردو بزار هر ردیف و اینطوری درست کن ...اخرش کامل خامه کشی کن ..روش و باهرچیزی میتونی تزئین کنی ...گاناش..خامه...شکلات..گل خوراکی...کاپ کیک یا میوه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉