2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست
اسم دخترت رو بزار پریسان یعنی پریِ آفتاب

پری سان یعنی همانند پری، سان‌تو انگلیسی میشه افتاب 😀

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریسا

اولا خدا خواهرت رو رحمت کنه واقعا ناراحت شدم دوما عزیزم چرا نظر شوهرت برات اهمییت نداره و میخوایی اینجا از کاربرا نظر بخوایی من جای شما بودم به حرف شوهرم گوش میکردم و واقعا بهارین خیلی قشنگه بذار یه اسم که شوهرت دوست داره خودتم خوشت میاد بذارین 

اولا خدا خواهرت رو رحمت کنه واقعا ناراحت شدم دوما عزیزم چرا نظر شوهرت برات اهمییت نداره و میخوایی ای ...

مرررسی عزیزم

نه نظرش اهمیت داره وگفتم ی اسم توانتخاب کن ی اسم من

بعدش به تفاهم میرسیم

ولی بخاطرآبجیم خیلی دوست داشتم اسمشو شبیه بهش بذارم ولی میترسم به شوهرم بگم قبول نکنه

مرررسی عزیزم نه نظرش اهمیت داره وگفتم ی اسم توانتخاب کن ی اسم من بعدش به تفاهم میرسیم ولی بخاطرآب ...

نه نترس بالاخره نظرته و سلیقته بگو ببین نظرش چیه شاید اصلا استقبال کرد و خوشش اومد من دوست دارم وقتی خدا بهم دختر کوچومولو داد بذارم گندم ولی همسرم از اسم گندم خوشش نمیاد منم گشتم تا دیدم سر اسم نیکی توافق داریم حالا اگه خدا بهمون دختر بده میذاریم نیکی یا نیکیتا ولی پسر یا کارن یا شهریار

نه نترس بالاخره نظرته و سلیقته بگو ببین نظرش چیه شاید اصلا استقبال کرد و خوشش اومد من دوست دارم وقتی ...

ایشالا عزیزدلم 

ایشالا تاسال بعد این موقع یه نی نی سالم وبغلت بگیری دختروپسرش فرقی نداره

ایشالا عزیزدلم  ایشالا تاسال بعد این موقع یه نی نی سالم وبغلت بگیری دختروپسرش فرقی نداره

قربونت برم با این دعای قشنگت انشالله انشالله مرسی عزیزم انشالله نی‌نی شما هم همیشه صحیح و سلامت باشه🤲🤲😘😘😘