عاشق آشپزیم همه چی بلدم به جزکوکوسبزی هرچقدردرست میکنم خوب نمیشه
چطوری مگه میشه بگو تا راهنماییت کنم
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
خب من اینم میگم قاطی میکنم دوسدارم سیب زمینی نگینی خورد میکنم سرخش میکنم بعد قارچ بعد گوشت چرخ کرده خیلی زیاد نه ک همش گوشت بشع بعد گوجه خورد میکنم یکی دوتا متوسط ریز خورد میکنم بعد نمک و فلفل ادویه اخرشم یه قاشق چایی خوری رب اضافه میکنم
تخم مرغ بیشتر کن یه لایه نازک تر بریز خیلییییی کم ارد هم بزن خیلی کم ها
سبزیت ک خرد شده هم اصلا اب نداشته باشه این اب خیلس تاثیر داره تو وارفتگی کوکو سبزی
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
خب من اینم میگم قاطی میکنم دوسدارم سیب زمینی نگینی خورد میکنم سرخش میکنم بعد قارچ بعد گوشت چرخ کرده ...
بهش فلفل دلمه هم اضاف کن عالی میشه