2777
2789
عنوان

کمکککک😭😭😭

313 بازدید | 31 پست

مامان بابام دورهمی میگیرن شب نشینی میرن گردششون میرن تواین اوضاع بعد خونه مامیان من بچه کوچیک دارم میگم رفتین اینور اونور زیاد بچمو بغل نکنین بوس نکنین اصلا محل نمیدن کار خودشونو میکنن چیکار کنم من

هیچی.ان شاالله که طوری نمیشه.بچه معمولا کرونا نمیگیره من شنیدم..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

دل پدر و مادرتو نشکن..چیزی نگو

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن فکر خودشونم نیسن میگن مگه کرونا هست

یکبار ببرشون قبرستان شهرتون قطعه کرونایی ها. ببینن هر روز چقدر پیرو جوان دارن میمیرن. کرونا شوخی نیست

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

خاله منم همین تفکراتو داشت تا اینکه به معنای واقعی تمااااام خانوادش گرفتن و خودش هم هر رووز حالش بد تر میشه.......

آنقدر مامان من بهشون میگفت ماسک بزنین اما چ فایده دیگ الان....

والا باید این کارو بکنم دیگ از بس ک من حرص خوردم 

من خودم چند بار رفتم. دیدم جوان و پیر همه رو برده. پسر ۱۵ ساله زن ۳۰ ساله و ۲۰ ساله.‌پیرمرد و پیرزن 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
عزیزم رفتو آمد نکن  که کرونا کوچیکه وبزرگ نمی‌شناسه بگو علاعم کرونا دارم تا نیان خونت

بابا من بدبخت هیجدجا در نمیام از ترسم میگن بیامیگم مریضی هست بعدا خودشون ک ده جا رفتن بلند میشن میان