2777
2789
عنوان

ف،ا،ل حافظ

153 بازدید | 23 پست

دیدم تو سایت خیلیا دنبال حس ششم و فالن من ی سایت معرفی میکنم بالای خوبی میگیره تو گوگل سرچ کنید

http://hafezdivan.blogpars.com 

فقط باید قندشکنتون روشن باشه 😎✌🏻

به حافظ بگی میخوام بزنم یکی رو تیکه تیکه کنم خوب بپاشه رو درو دیوار دستام خونی بشه کیف کنم میگه به م ...

نه این اینجور نیست ی صفحه توضیح میده چیز متفاوتی من ک خوشم اومد نسبت به بقیه فال های اینترنت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اصلا فال اینترنتی رو قبول ندارم نمیدونمم چرا ولی توی همین سایت یه خانومی یه شماره بهم داد پیشش فال گرفتم حییییلی دقیق بود یعنی یه چیز یه چیز میشنوی

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
شمارشو بده خواهر پس

میشه لطفا واس منم بگیری اگ امکانش هست ؟؟؟؟شاید تو دلت پاکه جوابتو میده من فالام درست درنمیاد

میشه اگ امکانش هست واسم بگیری ؟؟؟🙏🙏🙏🙏

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
میشه لطفا واس منم بگیری اگ امکانش هست ؟؟؟؟شاید تو دلت پاکه جوابتو میده من فالام درست درنمیاد میشه ا ...

اره حتما عزیزم فقط چجوری برات بفرستم من زیاد نی نی سایتم بلد نیستم

اره حتما عزیزم فقط چجوری برات بفرستم من زیاد نی نی سایتم بلد نیستم

عزیزم چشمت روشن 

متنشو کپی کن یعنی ی قسمتی از فال رو بگیر بعد کلشو کپی کن اینجا مث اظهار نطر الصاق کن نیت کردم عزیزم 🙏🙏🙏🙏خیر ببینی❤❤❤❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
نیت کن

عزیزم نیت کردم 

مرسی عزیزم ❤

عزیزم نیت کردم  مرسی عزیزم ❤

نتیجه تفال :
1-   خیلی درفکر او هستی و سخت عاشق و شیفته و بی قرارش می باشی ، بطوریکه درخواب و بیداری و درهمه حال ازیاد او غافل نیستی
2-   شما در اندیشه و فکر چیزی یا کسی هستی که نمی دانی به آن می توانی دست یابی یا خیر ؟ با توکل  به خدا و ارادهای قوی می توانی به آن دست یابی و شاهد موفقیت را درآغوش داشته باشی و گرنه بهتر است از آن صرفنظرکنید
3-   حافظ دربیت 3 می فرماید (هرچه درعالم است دستخوش ویرانی و فناست و بقایی ندارد همانگونه که درمیکده همه مست می گردند درخوابات گیتی نیز همه از باده مرگ مست و مدهوش خواهند شد و به سوی عدم خواهند شتافت )
4-   شما شخصی مهربان ، صمیمی بخشنده و فعال هستید اما متاسفانه اغلب اوقات دچار تردید و دو دلی می شوید اگر با تلاش این حالت را از خود دور سازید در زندگی فردی موفق و کامیاب خواهید شد .
5-   انجام این نیت ابداً به صلاح شما نیست و بهتر بگویم فعلاً زود است که دراین باره فکر کنید
6-   طلاق حتمی است ازدوا زود است گمشده می آید مسافر فعلاً نمی آید خبر بدی دریافت می کنید که باید براعصاب خود مسلط باشید
7-   سوره مبارکه یونس از آیه 50 تا 90 را با حضور قلب و معنی بخوانید و به یکی ازمشاهد متبرکه برای زیارت بروید که گشایش است .
8-   اگر نذر می کنید ادا کنید زیرا فعلاً دو مورد بدهکار هستید که ادا کنید برنده : به افراد برتر ازخود احترام می گذارد و سعی میکند تا از آنان چیزی بیاموزد اما بازنده از افراد برتر خود خشم و نفرت داشته و درپی یافتن نقاط ضعف آنان است
9-   به زودی خوابی خواهید دید که تعبیرآن کامیابی خانواده شماست و همگی از نگرانی رهایی می یابند .
2790
2778
2791
2779
2792