2777
2789

خو نمیدونیم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مملکتی ک فالورای دنیا جهانبخت 10 میلیون و تا با یکی میره همه جا اینستا پر میشه و نخبه ها و هنرمندامون ب چشم نمیان انتظار نداشته باش ک تاپیک تو با تاپیک خیانت ینفر بازدیداش یکی باشه

شماهم مثل منی؟

نمیدونم. تایپکت و نخوندم. منتها ی موضوعیه ک خیلی اذیتم میکنه. در واقع رسیدم ب فاز چه کنم چه کنم😔البته مثه موضوع خیلیا حاد و فاجعه نیست. اما برام مهم شده

لایک نکنید اه

تو معتاد دنياي مجازي شدي و تو دنياي مجازي زندگي ميكني 

بايد برگردي به واقعيت زندگي 

گوشي رو بذار كنار ،بشين درست رو بخون و اول از همه ديپلمت رو بگير 

دنبال مدرك و عشق از تو دنياي مجازي نباش 

برو بيرون ،ورزش كن ،فكر كن ،برنامه ريزي كن و انجامش بده

تو معتاد دنياي مجازي شدي و تو دنياي مجازي زندگي ميكني  بايد برگردي به واقعيت زندگي  گوشي ...

اره‌ادمی که ۵سال تنها توخونه نه خواهری نه دوستی فقط گوشی باشه هیچ کلاسی و.....نره واقعا معتادمیشه

خوب اين روزا همه همينن 

هم خانواده ها تك فرزندي شدن يا كمتر از دوتا بچه دارن هم خودشون درگير فضاي مجازي ،

ولي اينكه از مدرسه با معدل خوب اومدي بيرون و الانم با اينكه ميدوني كارت اشتباهه و اقدامي نميكني ،وضعيتت حاد هست و ربطي به تنهايي نداره 

از گوشي چه خيري ديدي؟بندازش كنار