امروز مادرمو رفتم تو ای سی یو دیدم کماس. چشاش باز بود هوشیار نیس بهش گفتم مامان مونات اومده از چشاش اشک اومد... اماهوشیاریش 7.یک هفتس کماس... نذر کردم به هوش بیاد باخواهرم یک هفته بریم کهریزک خدمت کنیم. دعا کنید خدا صدامو بشنوه. خیلی سختی کشیدم تو زندگیم. مامانم خدایی نکرده چیزیش بشه منم میمیرم.
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
تو آی سی یو با هوشیاری ۷ براش حرف میزدم و اشک میریخت
خدا انشاالله بهتون رحم کنه و عمر دوباره به مادرت بده
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا فکر می کنی خدا صدای بنده هاش رو نمیشنوه؟ ان شاءالله هر چی خیر و صلاح هست پیش بیاد خدا خودش کمک ...
میشنوه منتهی هرکاری که صلاح و مصلحت خودش باشه انجام میده
ما یک هفته زجه های عالمو زدیم هر دعا و روضه و نذر و نیازی بگی انجام دادیم
ولی خدا مادر۴۵ سالمو ازم گرفت و تو۲۳ سالگی یتیم شدم
فردا چهلمین روزی که ندارمش
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بعد عمل تومور مغزی مغزش اسیب دید و ورم کرد رفت کما
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
میشنوه منتهی هرکاری که صلاح و مصلحت خودش باشه انجام میده ما یک هفته زجه های عالمو زدیم هر دعا و روض ...
وای خدا بیامرزه چش بود مادرتون؟
بمیرم برات فردا چهلمین روز که مادرمو از دست دادم تو آی سی یو با هوشیاری ۷ براش حرف میزدم و اشک میر ...
مادر منم هوشیاریش رو 7.خدا خودش مادرمو نجات بده پدرمم مریضه سکته کرده مثل نوزاده😔