2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع جداییم از همسرم بهش زنگ زدم بدون اینکه حرفی بزنم گفت دخترم زودتر ازش جدا شو ، به کسی نمیگم ولی ...

پرخولست دادم بهت توروخذا ببین میتونی گیر بیاری بازم قبلا از کجا گرفته بودی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
مامانم كي خونه ميخره؟ با محمد مهدي خوشبخت ميشم؟ مشكلاتمون حل ميشه؟  شغل آينده محمد مهدي درآمد ...

مامانت سال دیگه

اره حل میشه مشکل مالی و رصایت خانواده ها 

خودش سر به رااه میشه میاد

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
نه عزیزم همونه که گفتی اخم داره و جدیه که گفتم ویژکی هاشو بگو اونو میگم 

قاطی کردم😂😂😂😂

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
مامانت سال دیگه اره حل میشه مشکل مالی و رصایت خانواده ها  خودش سر به رااه میشه میاد

نه عزیزم همونه که گفتی اخم داره و جدیه که گفتم ویژکی هاشو بگو اونو میگم 

رابطم مثل قبل میشه باهاش ؟دلش برام تنگ شذه؟

قاطی کردم😂😂😂😂

حالا بگو رابطم باهاش مثل قبل میشه؟کات کردم چون

دلش برام تنگ شده؟

حالا بگو رابطم باهاش مثل قبل میشه؟کات کردم چون دلش برام تنگ شده؟

اره هفته دیگه 

پرخولست دادم بهت توروخذا ببین میتونی گیر بیاری بازم قبلا از کجا گرفته بودی

باشه حتما .دوسه سال پیش از یه نفر گرفتم توی گوشیم بود . خیلی جواب نمیده معمولا تا نگی کی معرفیت کرده نمیگه . حالا شایدم گفت 

این دفعه که بهش زنگ زدم فقط گفت اسم خودت و مادرت بگو 

همه رو گفت ...خواستگارم شرایطش خیلی خوبه  از همه نظر، از دید بقیه اصلا مشکلی نداره ولی موقع ارتباط باهاش دقیقا همون ویژگی بدی که طرف بهم گفت رو متوجه شدم 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
باشه حتما .دوسه سال پیش از یه نفر گرفتم توی گوشیم بود . خیلی جواب نمیده معمولا تا نگی کی معرفیت کرده ...

وایی نمیتونی باز ار اون طرف بگیری؟