2777
2789
عنوان

همسرم‌وسواس داره....چکارکنم

1024 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها همسرم‌وسواس تمیزی داره.همش داره وسایلشو میشوره

چکارکنم؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودش میشوره شما کاری نداشته باش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بزار بشوره چیکارش داره 

😄🤭

بهتره که کرونا نمیگیرید...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

چ خوب

کاش همسر منم وسواس داش

باور میکنی دوروزه اتاقو بو‌برداشته میگم بو چیه اخع

بعد جورابای عنشو از زیر تخت پیدا کردم😭😭

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

روانشناس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
منم پسرم وسواس دارم خیلی بده من وسواس فکری عملی هم دارم هیچ کاریش نمیشه کرد خودش باید بخواد تا ...

چجوریع وسواست ب چیا فکر می‌کنی

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
2790
2778
2791
2779
2792