2789
عنوان

خواستگار

126 بازدید | 16 پست

دوستان من ۲۱ سالمه یه چند روز دیگه هم میرم توی ۲۲ سال

بعد دانشجوی ترم اخر هستم 

و رفت و امد خانوادگیمون هم با دوستان خانوادگیمون زیاده ینی منم خودم مثلا اگه مهمانی باشه یا جشنی باشه حتما میرم حالا الانکه به خاطر کرونا مهمانی نیست ولی قبلا خیلی میرفتم ، ینی منظورم اینه که در اجتماع هستم.

ولی تا الان یکدونه خواستگارم حتی نداشتم 

میدونید منظورم این نیست که توی همین سن میخوام ازدواج کنم 

ولی به نظرم هر دختری دیگه توی سن من باید ۳ تا خواستگار براش اومده باشه دیگه 

از نظر لباس پوشیدنم خب همیشه سعی میکنم لباسای مرتب بپوشم .

ولی تا الان هیچ خواستگاری حتی نشده مثلا زنگ بزنن

شما کسی رو دیدین هیچی خواستگار نداشته باشه؟؟

شاید زنگ میزنن مادرت بدون اینکه اطلاع بده رد میکنه

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو این اوضاع عادیه نگران نباش منم همینجوریم 

اصلا حالا این اوضاع که خب عادیه 

ولی من قبل از این اوضاعم حتی یک نفر نشده که تماس بگیره و مثلا بگه برای خواستگاری میخوایم بیایم

شاید زنگ میزنن مادرت بدون اینکه اطلاع بده رد میکنه

مامان منه این😂😂😂

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
مامان منه این😂😂😂

😂😂😂😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

منم ١٩ سالمه تا حالا يدونه خواستگارم نداشتم با اينكه مشكلي هم ندارم 

در صورتي كه دختر عموهام و اقوام همه ١٧ عقد كردن

نميدونم واقعا مشكل از كجاس😢

تازه تو يه تاپيك بودم ١٧ ساله بچه هم داشت 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
اصلا حالا این اوضاع که خب عادیه  ولی من قبل از این اوضاعم حتی یک نفر نشده که تماس بگیره و مثلا ...

خب مگ درس نمیخونی از اینجا به بعد شروع میشه نگران نباش

زمان رسیدن به آرزوم هست...میشه برای حاجت دلم و رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👑❤️👑
منم ١٩ سالمه تا حالا يدونه خواستگارم نداشتم با اينكه مشكلي هم ندارم  در صورتي كه دختر عمو ...

اره دقیقااا ما هم از اقواممون هستن که دخترها مثلا ۲۰ اینا ازدواج کردن

بعضیا خیلی راحت ازدواج میکنن نمیدونم حالا شاید شانسشون بیشتره

اره دقیقااا ما هم از اقواممون هستن که دخترها مثلا ۲۰ اینا ازدواج کردن بعضیا خیلی راحت ازدواج میکنن ...

انشالله ماهم به زوووودي يه بخت خوب نصيبمون بشه❤️

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
خب درس که ترم اخرم الان  ادم ناامید میشه اخه

نه بابا نباش بازم تو تحصیل کرده ای من چی تا دیپلم خوندم چند ساله خونه ام نمیگم نداشتم ها داشتم اما خب مناسب نبوده توکل بخدا ان شاالله که خدا ی ادم درست و خوب سر راهمون بذاره😉❤ منم 22سالمه

زمان رسیدن به آرزوم هست...میشه برای حاجت دلم و رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👑❤️👑