2777
2789
عنوان

خودزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست
۲۲⁦☺️⁩

ای وای😂😂منم ۱۷

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂زنده بلشی ، خلاصه من جان دوستم😝😝

فدایت معلومه😂

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

فدایت معلومه😂

عزیزم خود زنی یک جور اختلاله که توی سنین نوجوانی در خیلی از جوونها پیش میاد معمولا هم برطرف میشه اما اگر حاد باشه باید حتما از مشاور کمک بگیری...تا اون لایه های اصلی علت این ماجرا رو بیرون بکشم...همه ما روزهای سخت داشتیم اما آسیب زدن به جسممون چیز طبیعی نیست اگر احساس میکنی از خشم و افسردگی سرچشمه میگیره حتما به پزشک مراجعه کن تا روانکاوی بشی...من خودزنی نداشتم اصلا اما به شدت افسردگی و وسواس داشتم نمیدونستم بیمارم تا زمانی که تحت درمان قرار گرفتم...من کلا خیلی خیلییی شاد بودم اما زمانی که حمله اضطراب و وسواس داشتم یک موجود پرخاشگر عصبی بودم

عزیزم خود زنی یک جور اختلاله که توی سنین نوجوانی در خیلی از جوونها پیش میاد معمولا هم برطرف میشه اما ...

ممنون خواهر خوبم چشم ممنون از راهنماییت❤