2777
2789
عنوان

ورم بدن

2215 بازدید | 6 پست

سلام من بدنم کلا ورم داره دماغم دست وپام کسی هست اینطور باشه یا علت ورم بدن رو بدونه ۵سال پیش زایمان کردم اما ورم از بین نرفت وهمه میگن بیشتر از وزنت به نظر میای

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

درمان ورم بدن در طب سنتی

شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که کل بدن یا بخشی از بدنتان دچار تورم شود. تورم بدن یا یا اِدِم (Edema) دلایل مختلف زیادی دارد. برخی از ورم ها نشانه یک بیماری محسوب می شوند و خوشبختانه اکثر علل ورم ها قابل درمان هستند از جمله بیماری های کلیوی، کبدی، کمبود پروتئین و بیماری های ناشی از نارسایی های قلب. عمدتا دلیل اصلی تورم بدن تجمع مایعات در بافت های بدن است. بیشتر تورم های بدن با کمک دارو درمان می شوند اما برای کاهش تورم های بدن می توان از گیاهان دارویی استفاده کنید. 

نسخه پیشنهادی:

در يك ليوان آب ١٠ گرم نمک، ٣٠ گرم نشادر، ٢٠ گرم لعاب بذر شاهی و ١٠٠ گرم عسل مخلوط نماييد. برای كاهش و درمان ورم بدن اين ضماد را روی موضع قرار دهيد.

تمام مواد اولیه این نسخه را می توانید از سایت عطاری آنلاین تهیه کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتون چی بود حل شد؟مادر منم بدنش دست پاهاش روناش روم کرده هرچی دکتر میبریم تشخیص نمیدم میشه جوابم ...

منم درد استخوان دارم همه جایه بدنم هرلحظه یه جا تیر میکشه و لگن و رانه پام ورم کرده پهلوها دارن سوراخ میشن هیچ دکتری تشخیص نمیده دارم میمیرم دیگه از درد و استرس میترسم سرطان باشه دیگه پولی واسم نمونده خرج کنم همرو ریختم تو شکم دکترا که آخرش بگن نمیدونیم هیچی نیست از اعصابته حتما دیگه ورم که از اعصاب نمیشه

مشکله مادرتون حل شد؟ بردین دکتر بازم؟ تشخیص دادن؟

درمان ورم بدن در طب سنتیشاید برای شما اتفاق افتاده باشد که کل بدن یا بخشی از بدنتان دچار تورم شود. ت ...

سلام عزیزم من 7ماهه پیش سرما خوردم و دیگه گلو درد و سرفه و خلط هام کم نشد و ادامه داشت تا اینکه بدن درد گرفتم تمومه استخونام درد میکردن شکم لگن کمر پا گلو قلب قفسه سینه دست تا بعده چندماه یکم بهتر شدم ولی الان 2ماهه دردام برگشته و بدتر از دفه ی قبله الان لگن و پشت رانه پامم ورم کرده و انگار مایعی داخلشه و میسوزه و خارش میکنه میترسم سرطان باشه ازمایشو خونم که چندماه پیش داده بودم نرمال بود ولی دارم از درد میمیرم اگه شما اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید بخدا دیگه پولی واسم نمونده برم دکتر پهلوها دارن سوراخ میشن از درد دردم خیلی زیاده

منم درد استخوان دارم همه جایه بدنم هرلحظه یه جا تیر میکشه و لگن و رانه پام ورم کرده پهلوها دارن سورا ...

سلام منم همین مشکل رو دارم لطفا اگه علت یا درمانی پیدا کردین بهم خبر بدین