2777
2789
عنوان

رنگ مو

133 بازدید | 12 پست

سلام دوستان یه رنگ مویی بهم پیشنهاد بدین که رنگش قهوه ای تیره خوشرنگ که به مشکی نزدیک باشه بهم معرفی میکنید

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
دودی شماره۲یا۳بزن قهوه ای سوخته بدون قرمزی تحویلت میده

مرسی گلم بنظرت نسکافه ای تیره چجور میشه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسكاليم شماره 4 

قهوه اي متوسطه مامانم هميشه ميزنه قشنگه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

منم با دوستمون موافقم از رنگ های دودی بزن 

ولی به نظرم دودی شماره ۵ بزار با اکسیدان شماره ۲

چون دودی دو و سه خیلی تیره اند و زیاد نشون نمیدن رنگ رو

و خیالت تخت رنگ های دودی قرمز و یا نارنجی نمیشن

ولی توروخدا رنگ از سری طبیعی نزاری که یخورده بشوریش میشی هویج خانم😅

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
منم با دوستمون موافقم از رنگ های دودی بزن  ولی به نظرم دودی شماره ۵ بزار با اکسیدان شماره ۲ چ ...

دودي شماره 5 كه گفتي روي موهاي مشكي رنگ نشده ام جواب ميده ؟

دودي شماره 5 كه گفتي روي موهاي مشكي رنگ نشده ام جواب ميده ؟

بله جواب میده رنگش هم تروتمیز و شیک میشه😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
نمیدونم عزیزمم ولی من دنبال قهوه ای بودم ک قرمزی ندلشته باشه واس هم دودی زدم عالی شد خرمایی میشه

مرسی عزیزم

بله جواب میده رنگش هم تروتمیز و شیک میشه😍

چه خوووب😍 مرسي امتحانش ميكنم😍

چه خوووب😍 مرسي امتحانش ميكنم😍

قربونت گلم😘