2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 113 پست
ولی من باگذشت این همه سال نتونستم فراموشش کنم  دست خودم نیست  اصلا زمین و زمان  ،هی ...

خب این بخش زیادیش بهدخودت بستگی داره که مطلقا هررررچیزی که اونو برات تداعی میکنه رو دور بریزی 

فراموش نمیشه اما عادی عادی میشه 

من عاشق سیب زمینی اتیشی بودم همیشه واسم درست میکرد وقتی جدا شدیم تا دوسال و خوردی جرئت نمیکردم بخورم ک یهو یادش بیفتم 

ولی چندهفته پیش خوردم و هیچیم نشد ینی دیگه عادی شده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاق گرفتی؟چن سال با هم بودین و چن ساله جدا شدین ؟

نه فامیل بودیم ۸ سال همو میخواستیم 

پدرم راضی نشد 

مجبور شدم از خودم دورش کنم تا بره ازدواج کنه 

وحشتناکه 

خودم واسش دعا میکردم ازدواج کنه

می‌بینمت، بیش از همیشه بی‌قرارم

می‌بیندت ... می‌بینی‌اش .... من بغض دارم

می‌بوسمت، مثل سرابی می‌گریزی

می‌بوسدت ، کم مانده یک دریا ببارم

موهای کوتاهم مرا از چشمت انداخت

موی بلندش می شود آویز دارم

من چای می‌ریزم برایت... نیستی... حیف!

او چای می‌ریزد برایت... من خمارم!

زانوی تنهایی بغل می‌گیرم اینجا

او را نوازش می‌کنی ....جان می‌سپارم

عکسم به فریاد آمده: خالی‌ست جایت

عکسش در آورده دمار از روزگارم

می‌خندم و مهمان اخمم می‌کنی باز

می‌خندد و من بوسه‌ها را می‌شمارم

می‌خواهمت، می‌خواهدت، لعنت به تقدیر!

تو حق او هستی و من حقی ندارم...

| نفیسه سادات موسوی |

یه هفتسس بعد چارسال زندگی طلاق گرفتم ک یه سال قهر بودما .این اشتباه رو عاشقم .اما کاریش نمیشه کرد . ...

منم ای روزا داشتم ولی از پسش براومدم الان ی زن شاد و موفقم،الان حیفم میاد از اینکه چشام ضعیف شدن،با اینکه امشب عروسیشه من هیچ حسی ندارم تهی خالی

:) من دارم به این فکر میکنم چرا خوبیامو ندید  وقتی به همه میگفتم متعهدم اون بابقیه بود و .. سر ...

هزااااار تا فکر اینجوری میاد تو سرت

یه مدت میگی چرا خوبیامو ندید،چرا منو نخواست،بعد خودتو سرزنش میکنی که کم گذاشتی،بعد خودتو سرزنش میکنی که زیادی بهش ارزش دادی 

کم کم عادی میشه واست و به روال سابق برمیگردی

می‌بینمت، بیش از همیشه بی‌قرارم می‌بیندت ... می‌بینی‌اش .... من بغض دارم می‌بوسمت، مثل سر ...

واااای که چه دلنشین 

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   
نه  گاهی دوست دارم تا آخر عمرم بخاطرش مجرد بمونم

ببین من نمیتونم توو فکرمم کسی رو جاش بزارم اما اون بخاطر نیازاش راحت یکی رو میبره ....و این رو درک میکنم البته.الان دختر خالش انگار توو کارش .پیج فیک اینستامو پاک کردگ ک دیگ نبینم چطو هیجانی لایک شوهرم میکنه.حس میکنم چت دارن .اما دیگ ب من ربط نداره .امروز یه کارمندی خیلی بم توجه کرد و الکی ز زد ک کارت درست شد و ... انقد گریه کردم .با اینکه طرف با کلاس و با شخصیت بود اما حس میکردم من هنوز شوهر دارم .....اما ندارم .باورم نمیشه .از خودم بدم میاد ک هنوز دوسش دارم 

از من پارسال ازدواج کرد امسال برگشت ک دلم واست تنگ شده منم باهاش نموندم گناهش ب جون نخریدم ازش دووور ...

ولی اگر به من برگرده من دلشو ندارم که دوباره دورش کنم 

توروخدا دعا کنید بمیرم 

میدونی چندساله میگذره و عادی نمیشه 

من انقدر امروز گریه کردم سرم داره میترکه. میسوزم ازاینکه جلوی چشممه و دیگه متعلق به من نیست. دیگه هر ...

؛(

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز