2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 113 پست
منم میخوام بعد پنج سال اقدام کنم ب طلاق... همینجوری میترسم دلتنگش بشم

دلتنگی جزئی از جداییه

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگیتو کن مطالعه کن ورزش کن اهنگ شادگوش کن

سعی‌مو کردم ... باشه چشم

شمام جدا شدین؟ همسرم منو خیلی محدود کردن و خیلی شکاک ان ... دیگ تحمل ندارم... حتی پوشش ام هم دست خود ...

نه من ازدواج نکردم . باعشقم کات کردم

امشب فهمیدم موقعی که من فک میکردم نمیتونه با کسی حرف بزنه  با کسی حرف میزنه که هیچ گفت هروقت سلفی گرفتم باهاش میفرستم واست :)

دوستم میگه مشخصه میخواد ازش متنفر شی راحت فراموش کنی ولی وقتی میبینی با یکی حرف زده دیگه به این چیزا فک نمیکنی دلم خونه جیگرم اتیشه خودم خورده خوردم هیچوقت فکرشم نمیکردم مهراب گوش بدم... 

امشب فهمیدم موقعی که من فک میکردم نمیتونه با کسی حرف بزنه  با کسی حرف میزنه که هیچ گفت هروقت سل ...

درد من ...

دلتنگی جزئی از جداییه

یه هفتسس بعد چارسال زندگی طلاق گرفتم ک یه سال قهر بودما .این اشتباه رو عاشقم .اما کاریش نمیشه کرد .

مرد نخاد ترکت نمیکنه به زوووور نگهت میداره 

تو سپعی کن اروم باشی کتاب بخون توسعه فردی و هنرو رشتت

اون ک یه بار رفت احتمالا رفته ،دوراشم بزنه راضی ب اعتراف اشتباش نیس 

من کل صورتم ک چن سال بود صاف بود پر جوووش شده ،چن کیلو لاغر شدم .جمجممم اب شده ،چشمم ی شماره ضعیفید اون چی داره کار میکنه پولاشو جمع میکنه ،فکر اینن کی و واسش بگیرن 

خدا به دلت ارامش بده واس منم دعا کن یه صلوات .

تحربه رو ی جا بنویس ک تکرارش نکنی .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز