2777
2789
عنوان

راکوتان

102 بازدید | 13 پست

سلام دوستانی که راکوتان خوردن لطفا راهنماییم کنن.

من پشت کتفم یه مدل جوش دارم که حالت کیست داره یعنی فشار میدم یه چیزی حالت ماده سفید رنگ میاد بیرون.خیلی وقتا انقد سِفته که ازش چیزی خارج نمیشه دکتر راکوتان تجویز کرده.خیلی از عوارضش میترسم از طرفی دوست دارم کتفم پوست صافی مثل قبل داشته باشه .نظرتون چیه؟

البته پوست صورتم نسبتا خوبه فقط یه مقدار کمی جوش زیرپوستی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی بنظرم دکتر دیگه هم نشون بده چون میگی حالت کیستیک داره اگر اصفهان هستی من دکتر خوب میشناسم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
غیر خشکی پوست چه عارضه ای دیدی؟چند وقت خوردی؟مؤثر بود

من حسكي پوست و پوسته شدن لب حسكي چشم و خونريزي بيني داشتم 

ارع خوبه

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
نشون دادم نه مشهدم گلم

گلی بنظرم از طریق مشاوره آنلاین دکتر ساینا با یه دکتر متخصص پوست توی تهران آنلاین صحبت کنی از جوش کمترت دقیق عکس بگیر و اون موقع براشون بفرست انلاینش فکرکنم ۳۰ ت باشه ولی بنظرم راهنمایی میکنن بگو بهت چی گفتن دکتر استفاده کنی 

واین که دکتر پوست خوب اگر بشناسن توی مشهد بگن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
درسته ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم⁦♥️⁩

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز