2777
2789
عنوان

با استادم چطور برخورد کنم؟

3319 بازدید | 110 پست

سلام دخترا خوبید کاربری قبلیم پرید 

راستش من به لحاظ پوشش آدم آزادیم اما فقط موهام از زیر شال مثل خیلیا بیرونه یا مثلا مهمون میاد خونمون فقط شال سرم نیست ولی تا حالا حتی جلوی پدرم برادرم آستین کوتاه یا جلو باز نپوشیدم فقط از شال پوشیدن بدم میاد (که البته سلیقه منه) حالا مشکل من چیه؟ من بخاطر اینکه کلاس خصوص آنلاین میرم مثل تو خونه لباس می‌پوشم و فقط هم تا سرشونم معلومم فک کردم جنبه داره ولی متاسفانه با اینکه متاهله غیر مستقیم بهم پیشنهاد بی‌شرمانه ای داد بچه ها کلاسم تقویتیه و کلاس دانشگاه نیست از حق نگذرم تا حالا استادی ندیدم انقد زیبا ساده و منطقی درسش رو توضیح بده نمیدونم چیکار کنم برای جلسه بعدشم کلاه درست کردم کل موهامو پوشوندم بهش رو ندادم ولی باز حالم بده مخصوصا برای همسرش 

متوجه نشدم 

جلو استادت انلاين لباس ازاد و خونه پوشيدي فكر كردي طرف جنبه داره؟😕

اگه اره حس نميكني يكم آنرمال هستي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم  جلو استادت انلاين لباس ازاد و خونه پوشيدي فكر كردي طرف جنبه داره؟😕 اگه اره حس نم ...

لباس آزاد نپوشیدم عادت دارم پیراهن یقه شیخی می‌پوشم فقط موهام بیرونه 🤕⁦☹️⁩

لباس آزاد نپوشیدم عادت دارم پیراهن یقه شیخی می‌پوشم فقط موهام بیرونه 🤕⁦☹️⁩

موهات بيرون بود يا شال سرت نبود؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤