2777
2789
عنوان

اقدامی ها ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 166 پست
بله بچه اولمه ....خیلی پشت گوش انداختم ..همسرمم بی خیال ..دیگه امسال میخوایم 

وای چقد خوبه که یکی مثله خودمو پیدا کردم همیشه دلم میگرفت که اینقد دیر اقدام کردم البته من دلم میخواست ۵یا ۶ سال بعدش بیارم ولی یه مشکل بزرگ برای خانوادم پیش اومد که دیگه روحیش رو نداشتم ۳ سال هم گیر اون بودم ولی خیلی پشیمونم خیلی اینقد الان دلم نی نی میخواد که نگو 

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این ماه تاره میخام اقدام کنم  امید داشتم همین ماه بگیره🤣🤣 اینجارو خوندم ناامید شدم😢😂

ای وای ..نه عزیزم امیدت ب خدا باشه ..همه ک مثل هم نیستن ...دوست خودم ناخواسته با یه بار رابطه ک جلوگیری نکرده باردار شده ...بدن آدما با هم متفاوته ...فکرتو درگیر نکن ..من بعد ۱۰ سال دارم اقدام میکنم امسال 

خدایا🙏شکرت 
وای چقد خوبه که یکی مثله خودمو پیدا کردم همیشه دلم میگرفت که اینقد دیر اقدام کردم البته من دلم میخوا ...

وای چ خوب همو پیدا کردیم ..منم مثل شما مشکلات نذاشت....الانم میگم کاش زودتر پیگیر میشدم 

خدایا🙏شکرت 
وای چ خوب همو پیدا کردیم ..منم مثل شما مشکلات نذاشت....الانم میگم کاش زودتر پیگیر میشدم 

نگو خواهر که اینقد دلم پره. ولی همسرم‌میگه دیگه چیکار میشه کرد مجبوریم بسازیم. من دکترم رفتم دو ماه بهم قرص داد آمپول داد ولی نشدم 😭😭

نگو خواهر که اینقد دلم پره. ولی همسرم‌میگه دیگه چیکار میشه کرد مجبوریم بسازیم. من دکترم رفتم دو ماه ...

منم ۶ ماهه قرص میخورم ...ب نظرم انقدر ک فکر میکنیم بهش نمیشه ..نمیتونیمم فکرمونو آزاد کنیم 

خدایا🙏شکرت 
[QUOTE=163375723]وای هرکار میکنم خوب نمیشه ینی خوب میشه ها دوروز بعد دوباره شر مطمئن باش از شوهر ...

منم از وقتی اقدامم اینطور شدم تا رابطه ندارم خوبم تا رابطه میگیرم خارش شروع میشه این ماه به شوهرم قرص مترو دادم بنظرت از شوهرمه عفونت؟

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
من نمیدونم دقیق عزیزم ولی ab با هم ۳۸ هستش. مال شما ab  با هم اگه ۶۰ که عالیه

ولی خب شما تو مرکز ناباروری آز دادید؟خیلی فرق داره خلاصه که منم نفهمیدم یه دکتر میگه شوهرت خوبه یکی میگه لب مرزه یکی میگه نیاز به تقویت ۸ماهه ک هیچ اصلا نمیفهمم مشکل داریم یا نه 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
منم ۶ ماهه قرص میخورم ...ب نظرم انقدر ک فکر میکنیم بهش نمیشه ..نمیتونیمم فکرمونو آزاد کنیم 

من که دیگه دارم دیونه میشم به خدا. من این دو ماه که قرص خوردم نشدم رفتم پیش دکترم باورش نمیشد اینقد فولیکول خوب داشتمو نشدم گفت یه ماه استراحت کنه بدنت دوباره بیا گفت میریم مرحله آمپولا رو شروع میکنیم حالا نمیدونم چه آمپولی. این دوماه هم دوتا قرص لتروزول و دوتا کلومیفن روزانه آمپول hcg هم زدم اما هیچ