2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😢😭😭😭

155 بازدید | 20 پست

بچه ها حال دایم بده به خاطر کرونا 

میخوان ببرنش IcU😢😭چه دعایی بخونیم براش میگن زنده نمیمونه کاری از دستمون برنمیاد توروخدا بگید 😢😭مامانم اینقدر گریه کرده حد نداره 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خدا شفاش بده

هر دعایی دعا دعاس فرقی نمیکنه 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
ایشالا زنده میمونه. خدا خیلی بزرگه. ماهم براش دعا میکنیم 

ممنونم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

بچه برادر منم بدحاله هر کی دعا کرد خدا بهش سلامتی بده

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
نه میگن الکیه که

نه بابا تو فامیل ما همه با همین دارو خوب شدن، معجزه میکنه. دو روزه نفسش باز میشه. اگه امکانش هست حتما بهش بدین. همین حرفا رو میزنن که داره روز به روز امار میره بالا. درمان سریع کرونا بخور جوش شیرین هم هست. 

نه بابا تو فامیل ما همه با همین دارو خوب شدن، معجزه میکنه. دو روزه نفسش باز میشه. اگه امکانش هست حتم ...

ممنون عزیز جان