2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دوتاازبخیه هام گوشت اضافه اورده نمیدونم شایدم ورم باشه تونمیدونی چیه ولی تازس قرمزه ودسمال فشا ...

من بعد زایمانم داغون شدم بنا به شرایطی نتونستم از خودمو بخیه هام مراقبت کنم عفونی شدن رفتم دکتر با اینکه اصلا جوش نخورده بود 3 تاشو کشید فکر کن خودم میدیدم بازه گوشتش ولی تا 3 ماه دستم ب بخیه بند بود

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
دیشب گره داشت ینی دوطرف بهم وصل بودالان ازهم جداشدن وگرهش به یه طرف نخ اویزونه اگه اشتب نکنم بازکه ن ...

بخیه ها ک همون 10 روزه اول اکثرا میفتن البته برای من اینجور نبود اینقد بخیه خورده بودم تا 40 روز ریز ریز میفتاد  ولی اون حیاتیاش ک گره بودن و بزرگ دویه روز اول افتاد و بدبختم کرد واااییی داغون شدم بخدا

دیشب گره داشت ینی دوطرف بهم وصل بودالان ازهم جداشدن وگرهش به یه طرف نخ اویزونه اگه اشتب نکنم بازکه ن ...

بخیه ها ک همون 10 روزه اول اکثرا میفتن البته برای من اینجور نبود اینقد بخیه خورده بودم تا 40 روز ریز ریز میفتاد  ولی اون حیاتیاش ک گره بودن و بزرگ دویه روز اول افتاد و بدبختم کرد واااییی داغون شدم بخدا

بخیه ها ک همون 10 روزه اول اکثرا میفتن البته برای من اینجور نبود اینقد بخیه خورده بودم تا 40 روز ریز ...

ینی بازشدن چون اصولا نبایدتویک هفته اول بخیه بیوفته چون جوش نخورده بودن

بعدش چیشدعزیزم رفتی دوباربخیه زدی؟؟عفونت نداشتی یاگوشت اضافی؟؟جاش معلومه یانه؟؟

ینی بازشدن چون اصولا نبایدتویک هفته اول بخیه بیوفته چون جوش نخورده بودن بعدش چیشدعزیزم رفتی دوباربخ ...

جاش معلومه. چرا عفونت شدید گرفتم بخدا مردمو زنده شدم.. ن بخیه نزدم همینجوری سر کردم تا گوشتم جوش خورد.. من تقریبا بخیه هایی که از داخل میومد سمت بیرونو کشیدم ولی جاشون آیینه دق شده برام بی ادبیه هرمدقع میرم دستشویی از خودم بدم میاد دستم ک ب جاش برخورد میکنه