بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد زایمانم داغون شدم بنا به شرایطی نتونستم از خودمو بخیه هام مراقبت کنم عفونی شدن رفتم دکتر با اینکه اصلا جوش نخورده بود 3 تاشو کشید فکر کن خودم میدیدم بازه گوشتش ولی تا 3 ماه دستم ب بخیه بند بود
دیشب گره داشت ینی دوطرف بهم وصل بودالان ازهم جداشدن وگرهش به یه طرف نخ اویزونه اگه اشتب نکنم بازکه ن ...
بخیه ها ک همون 10 روزه اول اکثرا میفتن البته برای من اینجور نبود اینقد بخیه خورده بودم تا 40 روز ریز ریز میفتاد ولی اون حیاتیاش ک گره بودن و بزرگ دویه روز اول افتاد و بدبختم کرد واااییی داغون شدم بخدا
دیشب گره داشت ینی دوطرف بهم وصل بودالان ازهم جداشدن وگرهش به یه طرف نخ اویزونه اگه اشتب نکنم بازکه ن ...
بخیه ها ک همون 10 روزه اول اکثرا میفتن البته برای من اینجور نبود اینقد بخیه خورده بودم تا 40 روز ریز ریز میفتاد ولی اون حیاتیاش ک گره بودن و بزرگ دویه روز اول افتاد و بدبختم کرد واااییی داغون شدم بخدا
ینی بازشدن چون اصولا نبایدتویک هفته اول بخیه بیوفته چون جوش نخورده بودن بعدش چیشدعزیزم رفتی دوباربخ ...
جاش معلومه. چرا عفونت شدید گرفتم بخدا مردمو زنده شدم.. ن بخیه نزدم همینجوری سر کردم تا گوشتم جوش خورد.. من تقریبا بخیه هایی که از داخل میومد سمت بیرونو کشیدم ولی جاشون آیینه دق شده برام بی ادبیه هرمدقع میرم دستشویی از خودم بدم میاد دستم ک ب جاش برخورد میکنه