2777
2789

بنظرم عمرتو هدر نده همین الان ثبت نام کن ازاد یا پیام نور ..اگه خدای نکرده سال بعد نشد .۲ ترم جلویی

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم.هزینه هاش خیلی میشه

فکر میکنی ...ازاد الان ترمی ۱۵۰۰ یا ۲ هستش بعد خود دانشگاه وام میده ..پیام نور هم ۸۰۰ یا ۹۰۰

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

اگه به این رشته علاقه داری تلاش کن تا وضع درسات و بهتر کنی الان کتاب و فیلم رایگان تو کانال های تلگرام است ،اگه علاقه نداری به این رشته برو یه چیزی بخون که دوست داری

من رشتم تجربیه.رشته ای مرتبط باتجربی میشه بگین

هر چی دوس داری میتونی بخونی.بجز فرهنگیان و پزشکی و پیرا پزشکی 

بستگی ب علاقت داره ...مثلا حسابداری .کامیپوتر .مدیریت ها ..حقوق و روانشانسی و زبان و علوم تربیتی و...

2790
2778
2791
2779
2792