2777
2789
عنوان

imehr new to ninisit :|

138 بازدید | 19 پست

سلام ، با ورودم به نی نی سایت اینجارو مزین کردم ♥ :) 

اینقد دردودل دارررررم ... کم کم به عرض میرسونم 

اومدم فقط سلام بدم ‼

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوش اومدی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ورود غرور افرین شما را به نی نی سایت تبریک می گویم........................تبریک به تو تبریک به ما تبر یک به همه

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

به سرزمین عجایب 8 گانه خوش امدی......................... بر طبل شادانه بکوب پیروز مردانه بکوب..........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
وای میبینم نی نی سایت چند دقیقس نورانی شده پس از توعه ؟    

خخخخ چهلچراغ وصله بهم 

خوش اومدی،توروخدا اول کارازبدبختیات نگو😂😂😂

فقط یه دونه تولوخدا

به سرزمین عجایب 8 گانه خوش امدی......................... بر طبل شادانه بکوب پیروز مردانه بکوب....... ...

کاش اسممو میزاشتم آلیستون