2777
2789
عنوان

گیر افتادم🤦‍♀️

155 بازدید | 14 پست

من دوسال پیش توی کلاسم یه دانش اموز بود بهش یه حس متفاوتی داشتم خیلی دوسش داشتم. اما خب بی محلی میکرد باهمم دوست بودیم خوب بود. اما سال بعد کلاسامون جدا شد. الان دوساله که باهاش نیستم منم فراموشش کردم  

اما از شانس بعدم امسال اونم مثل من جزو شورا شده بعد هردومون توی یه گروهیم. خیلی دوسش دارم اون از همه دوستای دیگه م برام متفاوته. یجوری میشم وقتی باهاش حرف میزنم. نمیخوام اینکار بشه نمیخوام دوسش داشته باشم چکار کنم 

درسته هردومون دختریم اره میدونم اما خب دوست داشتم رفیقم باشه که اونم نشد

چکار کنم دیگه طاقت ندارم هروقت اسمشو میبینم توی گروه خیلی اذیت میشم قلبم درد میگیره 

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)

مگه تو کرونام شورا تشکیل میدین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا نشانه های همجنسبازی نیست؟

چرا انگ میچسبونی بچه مردم وقتی اطلاعات نداری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چکار کردی؟ 

همین حسایی کع تو داری البتع اونام داشتن ب من

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!

ولی واقعا تو هنرستانمون دوتا دختره بودن عاشق هم بودن لب همو میبوسیدن مثلا یکیشون میرفت بیرون اب بخوره بعد اب رو تو دهنش نگه میداشت میومد میریخت تو دهن اون  ینی چی بود جریانشون...خودم بارها دیدم مث زنو شوهرا رو هم غیرتی میشدن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
همین حسایی کع تو داری البتع اونام داشتن ب من

خب باز یکی هست خیلی بهم میچسبه.ولی من ازش خوشم نمیاد😐😂

خب شما آخر چکار کردی با این موضوع‌؟ 

ولی واقعا تو هنرستانمون دوتا دختره بودن عاشق هم بودن لب همو میبوسیدن مثلا یکیشون میرفت بیرون اب بخور ...

استغفرالله😐😑

خب باز یکی هست خیلی بهم میچسبه.ولی من ازش خوشم نمیاد😐😂 خب شما آخر چکار کردی با این موضوع‌؟ 

هیچی جدا شدیم‌ 

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
ولی واقعا تو هنرستانمون دوتا دختره بودن عاشق هم بودن لب همو میبوسیدن مثلا یکیشون میرفت بیرون اب بخور ...

😐😐😐

😐😐😐

والا...همیشه کاراشون جلو چشممه .مربوط به بیست سال پیشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه