2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

156 بازدید | 14 پست

چقدر معتبره ؟؟ من الان استفاده کردم ،البته ادرارم رقیق بود و یک ساعت قبلش دستشویی رفته بودم ، یک هاله خیلیییی کمرنگ همون اول افتاد ک با چشم ب زور دیده میشه ،شایدم توهمه، میشه اعتماد کرد؟ 🤔 

خدایا شکرت💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارش عالیه ردخور نداره البته میگن با ادرار صبح دقیقتر نشون میده ولی چون هاله افتاده درسته

جدی ؟؟ یکی دیگه هم گرفتم فردا صبح امتحان میکنم ، 

هالش خیلییی کمرنگه ، اما هست ، ب نظرت ممکنه باردار باشم ، پسفردا موعدمه 

خدایا شکرت💜
جدی ؟؟ یکی دیگه هم گرفتم فردا صبح امتحان میکنم ،  هالش خیلییی کمرنگه ، اما هست ، ب نظرت ممکنه ...

اره عزیزم

واسه منم هاله بود

بعد روز به روز پررنگ تر میشد

ایشالا که هرچی دوست داری همون بشه

🍁

واااای راست میگی عزیزم😍

ایشالا ک مبارکع❤️

یادته منو تو موعدمون باهم بود😍مدیکور عالیه منم دیروز ی هاله ک بزور میشه باچشم دیدو انداخت😂

امروز یکم پررنگ تر شده بود

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

واااای راست میگی عزیزم😍 ایشالا ک مبارکع❤️ یادته منو تو موعدمون باهم بود😍مدیکور عالیه منم دیروز ی ...

اره عزیزم یادمه 😍❤ 

هنوز معلوم نی ، ینی مطمئن نیسم چون شبیه سایه بود بیشتر ، نمیدونم حالا صبح تست میکنم دوباره ، انشاا... ک دوتامون بارداریم 😘😍❤🙏 

خدایا شکرت💜
اره عزیزم یادمه 😍❤  هنوز معلوم نی ، ینی مطمئن نیسم چون شبیه سایه بود بیشتر ، نمیدونم حالا صبح ...

منم هنو شک دارم🙊

ولی نسبت ب دیروز پرنگتر بود 

ایشالا ایشالا 😍❤️

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

انشاا... 😍😍 مبارک باشه عزیزم 💃 من الان لک دیدم قهوه ای رنگ ، نمیدونم دیگه 😶

اگ هاله دیدی هرچند کمرنگ ایشالا ک بارداری 😍❤️مرسی جیگر😘