2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

156 بازدید | 14 پست

چقدر معتبره ؟؟ من الان استفاده کردم ،البته ادرارم رقیق بود و یک ساعت قبلش دستشویی رفته بودم ، یک هاله خیلیییی کمرنگ همون اول افتاد ک با چشم ب زور دیده میشه ،شایدم توهمه، میشه اعتماد کرد؟ 🤔 

خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش عالیه ردخور نداره البته میگن با ادرار صبح دقیقتر نشون میده ولی چون هاله افتاده درسته

جدی ؟؟ یکی دیگه هم گرفتم فردا صبح امتحان میکنم ، 

هالش خیلییی کمرنگه ، اما هست ، ب نظرت ممکنه باردار باشم ، پسفردا موعدمه 

خدایا شکرت💜
جدی ؟؟ یکی دیگه هم گرفتم فردا صبح امتحان میکنم ،  هالش خیلییی کمرنگه ، اما هست ، ب نظرت ممکنه ...

اره عزیزم

واسه منم هاله بود

بعد روز به روز پررنگ تر میشد

ایشالا که هرچی دوست داری همون بشه

🍁

واااای راست میگی عزیزم😍

ایشالا ک مبارکع❤️

یادته منو تو موعدمون باهم بود😍مدیکور عالیه منم دیروز ی هاله ک بزور میشه باچشم دیدو انداخت😂

امروز یکم پررنگ تر شده بود

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

واااای راست میگی عزیزم😍 ایشالا ک مبارکع❤️ یادته منو تو موعدمون باهم بود😍مدیکور عالیه منم دیروز ی ...

اره عزیزم یادمه 😍❤ 

هنوز معلوم نی ، ینی مطمئن نیسم چون شبیه سایه بود بیشتر ، نمیدونم حالا صبح تست میکنم دوباره ، انشاا... ک دوتامون بارداریم 😘😍❤🙏 

خدایا شکرت💜
اره عزیزم یادمه 😍❤  هنوز معلوم نی ، ینی مطمئن نیسم چون شبیه سایه بود بیشتر ، نمیدونم حالا صبح ...

منم هنو شک دارم🙊

ولی نسبت ب دیروز پرنگتر بود 

ایشالا ایشالا 😍❤️

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

انشاا... 😍😍 مبارک باشه عزیزم 💃 من الان لک دیدم قهوه ای رنگ ، نمیدونم دیگه 😶

اگ هاله دیدی هرچند کمرنگ ایشالا ک بارداری 😍❤️مرسی جیگر😘