2777
2789
عنوان

چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر کاش شماره مامانتو گرفته بودم

من خواهرم چند وقت پیش اینکارو کرد به مرز سکته رسیدیم ... به دختر خالم که صمیمیه تو تلگرامش پیام داده بود اونم سریع به خواهرمو مامانم زنگ زده بود... با خودم فکر میکنم اگه پیامشو دیر باز میکرد چی میشد...😭 

من خواهرم چند وقت پیش اینکارو کرد به مرز سکته رسیدیم ... به دختر خالم که صمیمیه تو تلگرامش پیام داده ...

منم اخرین بار دوسال پیش به قصد مرگ ۱۵۰تاقرص خوردم مشت مشت با اشک قرص میریختم تو دهنم آخرین قلپ آبی که خوردم داداشم درو باز کرد بگه بیا صبحونه منو دید با یه عالمه ورق قرص خالی داد زد صدای بابام زد بابام مشت میزد سر خودش ۱۵دقیقه ای رسوندنم بیمارستان داشتم میمردم به خدا مرگو دیدم خیلی خدا کمکم کرد زنده موندم بعد اون اتفاق دیدم هه هنوزم برای اون عوضی مهم نبود طوری انداختمش از زندگیم بیرون چند مدته مثل چی هی زنگ میزنه پشیمونه اما واقعا تو دل من مرده فقط پشیمونم جرا به بدن خودم اسیب زدم بشین با ابجیت دقیق حرف بزن بذار ریز مشکلاتشو به تو بگه که کمکش کنی🥺

منم اخرین بار دوسال پیش به قصد مرگ ۱۵۰تاقرص خوردم مشت مشت با اشک قرص میریختم تو دهنم آخرین قلپ آبی ک ...

منو خواهرم سعی کردیم بهش نزدیک بشیم یه چیزاییم فهمیدیم ... بازم همیشه نگرانشیم ...چند سالته؟

منو خواهرم سعی کردیم بهش نزدیک بشیم یه چیزاییم فهمیدیم ... بازم همیشه نگرانشیم ...چند سالته؟

من ۲۱ سالمه.به خواهرت بگو هرزمان از هرچی ناراحت بودی اون فکر اومد تو ذهنت به من بگو تا کمکت کنم.

ادما فرق دارن اما اگر افسرده باشه اره ممکنه.میتونید خیلی زود دست بکار شید ببریدش پیش مشاور خیلی خوب ...

لپ لپ جان گفتم نگران نشی من الان چشامو باز کردم بعد این ک باتو حرف زدم از معده درد نتونستم گوشیو بگیرم بعدش انگار خابم برد نمیدونم گیجم الان

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
ترشی یا ابلیمو بخور تا بالا بیاری😒 این چ کاریه میکنین شماها

نمیخام

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
چرا گلم ؟

بمیرم بهتره😔

تو خودت خودتو دوست نداری داری زجر میدی خودتو خودکشی می کنی

توقع داری اون دوست داشته باشه؟

تو پدر مادرتو که چندین ساله باهاتن دوست نداری که بخاطر شون یه ادم‌مزخرفو بندازی تو چاه سیفونم بکشی روش 

بعد ادعا میکنی عاشق اونی؟

😒به خودت بیا

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !