2777
2789
عنوان

مادر شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 35 پست
دقیقا . من انتظار ندارم اصلا زایمانم بهم برسه یا کاری کنه چون خداروشکر خواهرام ومامانم هوامو دارن ول ...

منم اصلن نمیخواستم بهم برسه البته پیره خواهرشم نداشتم بیاد فقط مادرمو خواهرم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مادرشوهر منم حسادت میکنه بمن لباس بخرم ارایش کنم.خودشو بامن مقایسه میکنه.زمانی بارداربشم فک کنم بمیر ...

ن برا من فک نکنم از رو حسادتش باشه کلا بفکر خودش و بقیه بچه هاشه ک شوهرم کاراشونو حل کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین انگار نیستن هروقت هم اومدن خونتون با همسرت با ناز حرف بزن مثلا عزیزم فلان چیزرو بی زحمت بیار ک ...

ولی دوس دارم شوهرمم بدونه که بعدا توقعی از من نداشته باشه برا خانواده ش

ولی دوس دارم شوهرمم بدونه که بعدا توقعی از من نداشته باشه برا خانواده ش

ببین اون خودش میدونه ولی نمیخواد به روش بیاره ولی هر موقع سر حرف باز شد بگو مامانت رو مثل مامان خودم میدونستم ازش انتظار داشتم تو این وضعیت حداقل حالم رو بپرسه ولی زنگ نزد 

یک خواهر شوهر دارم‌نامزد هست یک تلفن یا پیام خشک و خالی نفرستاده ک تبریک میگم یعنی توقع زیادیه؟  ...

نمیشه از مردم توقع داشت 

وقتی توقع داشته باشب همه با هم قهر میشین اعصابت خورد میشه

چرا از مردم توقع داری آخه عزیزم

کارت جدا اشتباهه

من فک میکردم چون نوه اولشه بال در میاره ولی یکبار زنگ زد گف تبریک میگم همین دیگ هم خبری نیس ازش

برا من نوه اول پسریشه، تازه عشق پسرن و فسقلمم پسره، برا منو همسر اصلا فرقی نداشت جنسیتش چی باشه اما میگم اگه دختر بود اینا احتمالا قطع رابطه میکردن😐😐