2777
2789
عنوان

هود

145 بازدید | 4 پست

چندماه پیش هودگرفتیم...اصلاروشن نمیکنم...ازبوی غذا خوشم میاد..بوی بادمجون سیب زمینی سرخ کرده...قرمه سبزی....

فقط دردسر تمیزکردن هود افتادرو دوشم...

شما هود همیشه روشن میکنین؟؟به نظرتون فوایدش چیه؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اره خوبه دیگه دیوار یاسقف چرب نمیشه

درعوض خودش دوبرابرچرب میشه شیشه هم هست که بدتر چراازش خوشم نمیاد..اه سیاه بدترکیب...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
اگه نخوام روشنش کنم گرما که بهش میخوره روشن میشه

مال منم همین طوری بود ازرواتومات برش داشتمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام 
سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید