2777
2789
عنوان

چی درست کنم اخه؟؟😩

351 بازدید | 29 پست

من یه هفته ست مشکوک بع کرونام بویایی چشاییم رفته تست ندادم ولی..همش غذاهام پختنی بوده وسوپی..سرخ کردنی درست نکردم اصلا..ولی نمیدونم دیگ چی درست کنم اخه؟؟تاکی نبایدسرخ کردنی بخوریم؟؟خست شدم ازبس فکرکردم..شوهرمم مجبوره پا ب پام بخوره چیزی نمیگ بیچاره..واس منم فرقی نداره چی بخورم چون مزه نمیفهمم اصلا🤧

اوناییک ک کروناداشتن یادارن چیامیخورین؟؟ناهاروشام

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5359973/بیاین-عکس-بازی

گزارش بزنید لطفاا خداخیرتون بده

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
شوهرت نمیترسه ازت کرونا بگیره

خب وقتی زنش گرفته اونم بگیره

بیخود میکنه بترسه😐😐😐

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

شماهایی که کرونا گرفتید سرویس بهداشتی تونم جدا می‌کردید آخه ما فقط یه دونه داریم برا بچم خیلی میترسم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

ببین عموی من شدید گرفته بود 85 درصد ریه ها‌ درگیر بود. دکتر بهش گفت. جگر و قلوه گوسفند رو ابپز کن با پیاز، زردچوبه و مخلفات بخور. میگن خیلی خوبه. آبلیمو عسل هم زیاد بخور. میوه هم نارنگی، پرتقال، 

شوهرت نمیترسه ازت کرونا بگیره

نه همشم بغلمه هی میگم نیامیگ من گرفتم ردکردم😐پسرمم یه روزتب کردخوب شر

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سوپ های مختلف درست کن آش های مختلف درست کن عدس پلو بذار مرغ آبپز درست کن آبگوشت بذار

همینه ایناروگذاشتم بخدااخه نمیشه هرروزهرروز🤧

چه علائمی داشتی گرفتگی بینی وگوش هم داشتی؟

گرفتگی بینی..ابریزش..عطسه..ته گلوم خشک بود..یکمم سردرد