2777
2789
عنوان

چای که میخورم دندونم تیر میکشه

562 بازدید | 6 پست

دندونام همه باهم درد گرفتن، نمیدونم چیکارکنم بااین کرونا

دندونم یعنی به عصب رسیده؟ 😢

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین من آب یخ میخکرم اینطوری میشه رفتن دندون پزشکی گفت ممکنه دو عامل بلشه یا عصبه یا حساسیت دندونی ک عگس دادم و متوجه شدم حساسیت دندونی هست...باید خمیر دندون رو عوض میکردم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای گل ۹ جز قران از ختم گروهی قران مون باقی مونده ..اگه دوس دارین شرکت کنید .تا اخر هفته فرصت دارید بخونید ..ایشالا ب نیت ظهور آقا امام زما وشفای مریضان و حاجت روایی دوستان .اجرتون با خدا🙏

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
ببین من آب یخ میخکرم اینطوری میشه رفتن دندون پزشکی گفت ممکنه دو عامل بلشه یا عصبه یا حساسیت دندونی ک ...

یعنی فقط یه دندون حساسیت داشته باشه؟ من فقط یه دندونم که تیر میکشه 10 سال پیش ترمیم کردم، یعنی ممکنه به عصب رسیده باشه😢؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
یعنی فقط یه دندون حساسیت داشته باشه؟ من فقط یه دندونم که تیر میکشه 10 سال پیش ترمیم کردم، یعنی ممکنه ...

اره میشه اتفاقا یکی از دندونام ک ترمیم کردم رو ب تازگی عصب کشی کردم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞