2777
2789
عنوان

غذای سبک و مقوی برای بیمار کرونایی

9130 بازدید | 34 پست

چه غذایی برای بابام درست کنم که سبک و مقوی باشه؟ 

تازه از بیمارستان مرخص شده خیلی ضعیف شده 

غذای سنگین میخوره معدش اذیت میشه چی درست کنم براش؟ اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین ممنون

با اجازه از استارتر گل ...۱۲ جز قرآن مونده تا آخرهفته فرصت دارید واسه ی خوندن ...بیاید خانمای گل ب نیت ظهور آقا امام زمان و شفای مریضان و حاجت روایی همه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

سوپ بده بهش

توش چیزا مصوی بریز 

بعد اگ میتونین براش انله بخرین انبه خیلی مفیده براشون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ مرغ و قارچ همه چیو ریز کن بریز توش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

سوپ که با شلغم و کدو حلوائی درست شده 

فراوووون آب هویج بگیر براش 

آب سیب هم خوبه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

سوپ بهتر از هرچیزیه برا شخص بیمار مایعات خوبه کلا.انشالله زودی خوب میشن عزیزم 

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

سوپ قلم

عصاره گوشت گوشت ماهیچه رو بزار تو شیشه درشو ببند بزار تو قابلمه تا گردن شیشه رو اب بریز بزار رو شعله ملایم تا شیره گوشت در بیاد یه سه چهار ساعتی طول میکشه ولی خیلی مقویه

اب میوه طبیعی همه نوع

سردی اصلا بهش نده

سوپ جو نده

جو سرده و واسه کرونا خوب نیست

سوپ بلغور گندم بپز

گوشت قرمز کمتر بده

بوقلمون بگیر استخونش رو جدا کن

بذار شب تا صبح با یه پیاز و هویج ریز ریز بجوشه و عصارش دربیاد

صبح با بلغور گندم و دوتا هویج رنده شده و یکم قارچ و یکم شوید و یکم جعفری و اون عصاره سوپ رقیق درست کن و بده بخوره

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا