2777
2789
عنوان

❤️❤️چادرى ها بيان

370 بازدید | 57 پست

ميخواستم بگم : ما چادر ها خيلى خاصيم چون : چادر مادرمون زهرا (س) روى سرمونه اما بعضى ها حرمت چادر رو ندارن👇🏻👇🏻👇🏻ادامش پايين

پشت تمام ارزو هايم خدا ايستاده است                                      مديونيد تو تاپيك هاى طنز منو نياريد             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگفتم 

بعضى ها ارايش غليظ و رژ پر رنگو....     خب حرمت چادر رو ندارن 

خب خواهر من چادر نزار اگه نميتونى حرمت چادر حضرت فاطمه رو نگه دارى

پشت تمام ارزو هايم خدا ايستاده است                                      مديونيد تو تاپيك هاى طنز منو نياريد             
ميگفتم  بعضى ها ارايش غليظ و رژ پر رنگو....     خب حرمت چادر رو ندارن  خب خواه ...

خیلی از چادری ها از زیر ی بلوز و شلوار تنگ ک اندازه ی التشون هم مشخصه و با کاشت ناخن و آرایش آنچنانی 

خوبه اینطور چادر پوشیدن؟

اون بیشعورا آبروی هرچی چادری رو بردن قبلا ی پسری مزاحمم شد گفتم نمی‌بینی چادریم برو دنبال قرتیا .گفت عه چادریا بدترن .انقد ناراحت شدم ‌‌.خدا اون چادری منافقا رو خار بی‌آبرو کنه کثافتای دورو تازگیم ی آشغال چادری دستش واسم رو شده تو بسیج چادری بیرون مانتویی .فاسد خرابم هس با مرد متاهل دوسته خودشم متاهله الهی بمیره

خب اوليش يكم دلگرمى دادم به چادرى ها به دل نگيريد 

دون اينكه گزارش نزنين💜

خوب عزیزم کافر همه را به کیش خود پندارد😏😏

من خودم ۲۰ ساله چادری ام

قضاوت نکن

برای خودم‌پیش اومده ک بد نگاهم کنن     من چادر قواره ای ۷۰۰ میخرم ک  بعضی ها  با پوشششون بفهمونن   

هرچی عشقیه   زیر چادر مشکبه؟

انگار ب آدم فحش میدن