2777
2789

بذار تو فریزر هفته ی بعد کیک درست کن نوش جان کن

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هم زده و اماده باشه تا دو روز میشه نگه داشت بزاری فیریزر خراب نمیشه ولی دیگه به درد نمیخوره شاید برا خامه کشی وسط کیک فقط به درد بخوره

بزار یخچال فردا پس فردا دوباره کیک درست کن

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
اگه هم زده و اماده باشه تا دو روز میشه نگه داشت بزاری فیریزر خراب نمیشه ولی دیگه به درد نمیخوره شاید ...

میگم دو هفته هست که داخل فریزره...الان بخوام درست کنم خراب نشده؟؟

فریزر نگه دار عزیزم من همیشه استفاده میکنم مشکلی نداره

گران باش؛ گاهی برای خودت هم خط و نشان بکش، رژیمِ ارزشمندی و غرور بگیر، به دلت اجازه نده هر کار که دلش خواست بکند و با منتِ هرکس را کشیدن، تمامِ هویت و ارزشت را لگد مال کند. خودت را تحمیل نکن، بگذار انتخابت کنند! یاد بگیر اگر کسی تو را نادیده گرفت؛ بی هیچ حرف و سوالی، مسیرت را جدا کنی. خودت را از دوست داشتن و احترام هایِ یک طرفه تحریم کن. آدم هایِ این زمانه ظرفیتِ بیش از حد دوست داشته شدن را ندارند، آدم هایِ این زمانه، عجیبند، هرچقدر متواضع تر باشی، بیشتر تو را لِه می کنند! با ارزش باش، بگذار شبیهِ یک گنجینه، دنبالت بگردند، خودت را پشت هیچ ویترینی عرضه نکن، اگر هم کردی، لااقل؛ گران باش!!!💜