2777
2789
خب خداروشکر،خخخ زایمان بهتره که

از الان به این چیزا فکر نکن بابا اینطوری به خودت و بچت استرس وارد میکنی بهت توصیه میکنم یه مامای خوب پیدا کن که کلاس های بارداری برگذار میکنه تو کلاسا شرکت کن کلی از است ست کم میکنه و تمام این چیزا رو برات توضیح میدن البته الان تو کرونا کلاس ها مجازیه من خودم کلاسای بارداری رو مجازی شرکت کردم خیلی عالی بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

[QUOTE=163287164]من که بیشتر به پهلو راست میخابم چون بچه سمت چپه تا میخابم به چپ لگد میزنه میگه اوی له شدم😄[/QUOTE

وای خدا😍چ حسیدارین وقتی تکون میخوره یا لگد میزنه؟😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم،منم از همین الان کمر درد دارم

من فقط منتظرم زودتر تموم شه😣همش میشینم تو خونه با اسباب بازیاش بازی میکنم لباساشو صدبار درمیارم تا میکنم

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
خوبه پس من حالا حالاها میتونم اینجوری بخوابم

من بیچاره کلا عادت داشتم به شکم بخوابم بعد بارداریم تازه داشتم عادت میکردم به پشت بخوابم که دیگه اونم نمیشه الان ۲۶هفته م یعنی گریه م میاد😂

تازه چندوقت دیگه موقع پهلو به پهلو باید بشینم بعد جابجا بشم😟

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
شما الان پیش ماما میرین یا متخصص زنان؟

من تازه زایمان کردم 

ولی تا ماه چهارم پیش ماما میرفتم بعدش پیش دکتر به نظرم ماما لازمه چون شمارش رو میده تا آخر بارداری شب و نصفه شب چیزی بشه سوالی داشته باشی جواب میده و کلاس های بارداری رو میتونی شرکت کنی و اینا ولی متخصص فقط باید حضوری وقت بگیری بری پیشش و شماره بهت نمیده که مشکلی پیش اومد زنگ بزنی این تجربه ی منه حالا باز خودت میدونی میتونی از همون اول بری پیش متخصص میتونی تا آخر هم بری پیش ماما اگر مشکلی پیش اومد بری پیش متخصص این به خودت بستگی داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من تازه زایمان کردم  ولی تا ماه چهارم پیش ماما میرفتم بعدش پیش دکتر به نظرم ماما لازمه چون شما ...

مرسی عزیزم،ممنون از راهنماییت،قدم نو رسیدتونم مبارک باشه

مرسی عزیزم،ممنون از راهنماییت،قدم نو رسیدتونم مبارک باشه

ممنون عزیزم 😊