2777
2789
عنوان

😪😓دارم میمیرم

164 بازدید | 12 پست

از دیروز پشت کمرم درد میکنه دارم میمیرم...البته تو اقدامم ..بنظرتون میتونه از علائم بارداری باشه؟؟یا بخاطر اینکه ک قراره پریود بشم.. قبلا اینجور نشده بودم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا چرا الکی من خودم اینطور بودم😁

پشت کمرم ...قشنگ پایین کمرم درد میکنه...سمت پهلوهامم دردمیکنه..توعم اینجور بودی؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
پشت کمرم ...قشنگ پایین کمرم درد میکنه...سمت پهلوهامم دردمیکنه..توعم اینجور بودی؟

آره من مهره های پایین کمرم درد میکرد و پا چپم قسمت رون زیر دلمم هر از گاهی تیر میکشید 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
آره من مهره های پایین کمرم درد میکرد و پا چپم قسمت رون زیر دلمم هر از گاهی تیر میکشید 

همینجوریم من ☹ولی علایمی ندارم

خوب ایشالله که هستی مگه بچه دوست نداری چند روزه عقب انداختی

نامنظمه پریودم

بی بی چک زدی عزیزم؟؟

.پریود شدم امروز صبح😟

.پریود شدم امروز صبح😟

شانس منو لک لکا بردن🙂خیاااااارااااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز