2777
2789
والا طلا و دلار و ماشین اومده پایین میگن بورس چون چند وقته سقوط بوده میخوان پولا رو ببرن سمت بورس رش ...

بخدا نیومده پایین هفته پیش ۱۱۸۰ بوده الان شده ۱۱۴۰ چرا هی میگید طلا اومده پایین زمانی ما میتونیم بگیم طلا کاهش قیمت داشته که حداقل ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بیاد پایین ۴۰ تومن😑😑

😔
پس همه مثل همیم چرا اون موقع ک همه خارج میشدن خودمون صبر کردیم؟!🤐

من که از حماقتم موندم اون اولا که شروع به ریزش کرد پسر عمه من که خودش رو با بورس کشیده بود بالا تمام داراییش رو برداشت خارج شد بابام به منم گفتم گوش نکردم خاک بر سر من خاک بر سر من

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌پنجاه میلیون  ازم پریده . ولی چاره ای نیست . دلم نمیاد مفت بفروشم به لاشخورا بعد وارد سود بش ...

آره از روز اول هم از ترس اینکه بفروشم بعدش مثبت بشه صبر کردم...حالا هم ک راهی ب جز صبر نداریم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
عمر نوح میخواد الکی سرمایمون رو خوابوندیم اونجا بدبخت کردیم خودمون رو روز به روز هم بدتر میشه خدا ب ...

بدیش اینه که پول ما پس انداز نبوده با قسط و وام بوده. ولی الان وقت خریدن جنس هست داره ارزون میشه. اگه بورس سقوط نکرده بود کلی چیزی می خریدیم چون لازم داریم

تا بیاد سبز بسه همه سرمایه رفته که. شش ماه طول می‌کشه تا فقط ضررهامون جبران بشه. الان با ارزونی طلا ...

میدونم عزیزم ...گفتم که زمان میبره...نمیشه سیاسی حرف زد...کاربریم از دست میره...ولی بعد از این چند ماه روزای خوبی در انتظارِ بورسه...

بچه ها اولش خیلی تبلیغ بورس کردن خیلی سبز بوده همه رفتن اما میگن همینجور وعده میدادن و قرمز میشده اونایی از قبلا بودن اکثرا اخر مرداد پولشون کشیدن بیرون دیگه اونایی تازه رفته بودن همه ضرر کردن حالام دیگه رسیده کف قیمت الاناست که ببرنش بالا حالا هرکی سهمی داره دوباره پولش برمیگرده و سودم میکنه هرکیم فروخته خو معلومه تو ضرر فروخته و خود بالاییا میخرن تو کف قیمت وقتیم رشدش میدن خو بیشترین سود در حدس بزنین کی داره 

من که از حماقتم موندم اون اولا که شروع به ریزش کرد پسر عمه من که خودش رو با بورس کشیده بود بالا تمام ...

من الان فهمیدم تو بورس مهم تر از اینکه کی بخری اینه که کی بفروشی. ماهم دو ماه پیش کلی سود کرده بودیم ولی نفروختیم و الکی رو بهم موندیم افت کرد

میدونم عزیزم ...گفتم که زمان میبره...نمیشه سیاسی حرف زد...کاربریم از دست میره...ولی بعد از این چند م ...

خدا از دهنت بشنوه 

ایشاله همینطوری باشه که شما میگین من که دیگه جرائت ندارم بفروشم والا 27 میلیون واسه ما پول کمی نیست

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
نمی دونم واقعا . ان شاالله خوب بشه و ملت اعتماد کنن دوباره .‌میترسم بیایم بیرون شروع کنه به خوب شدن ...

اگه سهمی داری خوشبحالت تازه پول داری بیشتر بخر چون الان کف قیمته الاناست که ببرنش بالا وقتیم بالا بره که چند ماه سوده دوباره میرن پایین حالا به هر دلیلی اصلاح یا هرچی اونجا همه سیو سود میکنند.الان همه دیگه دوباره میرن کف قیمت بخرن از دلار و طلا پول میبرن سمت بورس

اگه سهمی داری خوشبحالت تازه پول داری بیشتر بخر چون الان کف قیمته الاناست که ببرنش بالا وقتیم بالا بر ...

راهنمایی اشتباه نکنید اول باید روند صعودی بشه تا خرید عقلانی باشه خرید تو روند نزولی اشتباست

خدایا شکرت...
خدا از دهنت بشنوه  ایشاله همینطوری باشه که شما میگین من که دیگه جرائت ندارم بفروشم والا 27 میل ...

فروش اصلا به صلاح نیست...چون اینطوری حتی اصلِ پولتون از دست رفته...یه مدت اصلا بهش فکر کنین...انگار که هیچ پولی نذاشتین...تو دراز مدت نتیجه میده...

اگه سهمی داری خوشبحالت تازه پول داری بیشتر بخر چون الان کف قیمته الاناست که ببرنش بالا وقتیم بالا بر ...

شما از دور این تحلیل ها رو می‌کنی درست هم هست ولی یکی مث ما که با قسط و وام پول گذاشته روزانه جلو چشمش چند میلیون ضرر می‌کنه خیلی سخته. تازه کارمندی که حقوق مون ماهی سه تومنه روزی ۶ تومن ضرر میدیم