2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید💜

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
من باشم تحقیق میکنم بهترین دکترشهروکه تخصصش به مشکلم بخوره میره ببینم نظراون چیه

رفتم پیش متخصص گوارش که توشهرمون میشناسنش اون گفت چیزی نیست زیاد کاری بهش نداشته باش ولی این عمومیه خیلی اخرش باتندی جوابمو داد .موندم تودوراهی 😔😔💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم بیشتر بفهمه و مجربتر باشه.شاید دکتر عمومی از متخصص بیشتر سرش بشه.

دکتر گوارش توشهرمون خیلیا میشناسنش خیلی مودب خوب جوابمو داد ولی این عمومیه که اولین بارپیشش رفتم کلا اخراش باتندی جواب داد زیر پام یهو خالی شد.نمیدونم حرف کدوم درسته ..گیجم😔😔😫😫

ول کن عمومی رو

مرسی عزیزم خانواده امم میگن بااینکه درد دارم ولی دکتر گوارشم گفت کاریش نداشته باشه خوب میشه .برعکس این اقا دکارعمومی جوری میگفت جراحی کن که حس میکردی اومدی پیش متخصص وخودشو واقعا جوری گرفت که گفتم چرا اومدم اینجا که ناامیدم کنه ..😔😔😢😢

ول کن عمومی رو

عزیزم سرت ودرد اوردم یه سوال دیگه .من رسوب صفرا دارم چندماهی هست .خودم وپرهیز غذایی کردم ..بعد ۳ماه امروز خانواده ام سالاد ماکارونی جاتون خالی درست کردن یه کوچولو سس داشت تواین ۳ماه غذام ابپز بود امروز به اصرارشون ۵قاشق خوردم حالا استرس دارم نکنه سنگش بزرگ بشه یارسوبش دردش بدتربشه ایا میشه بدتر بشه ؟؟واقعا ازناامیدی خسته شدم همش پشت هم استرس 💜🙏🙏😔😔

عزیزم سرت ودرد اوردم یه سوال دیگه .من رسوب صفرا دارم چندماهی هست .خودم وپرهیز غذایی کردم ..بعد ۳ماه ...

نه اشکال نداره شایدکمی خودت دلدرد بگیری خالم ۵سال قبل گفتن سنگ صفراداره بیاعمل امابچه هاش گفتن نرو الان چربیوخیلی کم کرده اماحالش عالیه چطوربشه یه وقتیدلدردبگیره

نه اشکال نداره شایدکمی خودت دلدرد بگیری خالم ۵سال قبل گفتن سنگ صفراداره بیاعمل امابچه هاش گفتن نرو ا ...

مرسی عزیزم پیش متخصص میشه رسوب ونابود کرد وعمل نکرد؟؟ 😊🙏😢

بادارو وکمی رژیم عمل کنی اعصاب خوردکنه دگه همیشه بایدپرهیزغذایی داشته باشی

ممنونم إنشالله خالتون سالم وسلامت باشن همچنین شما پس بارژیم غذایی رسوبم ازصفرا خارج میشه ..؟؟