2777
2789
2790
2778

ببین الان که بیشتری دروغ گو و کلاهبدار هستن

بقیه هم اگه کارشون درست باشه و به نتیجه برسی بعد یه مدت نتیجه برعکس مبشه یا اتفاقای بدی واست میفته

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هفتاد درصدشون دروغگوئن نرو که زندگیتو خراب می‌کنی 

و کلا گناه بزرگیه پیش دعا نویس رفتن یجور شرکه

انگار خدارو قدرتشو قبول نداری میری از بندش بخای

فقط خدا ...
ببین هفتاد درصدشون دروغگوئن نرو که زندگیتو خراب می‌کنی  و کلا گناه بزرگیه پیش دعا نویس رفتن یج ...

اره ولی واقعا عصبیم گره افتاده هررچیم از خدا میخوام بهم گوش نمیکنه

اره ولی واقعا عصبیم گره افتاده هررچیم از خدا میخوام بهم گوش نمیکنه

می‌شنوه اما از درک ماخارجه که علت برآورده نشدنشو بفهمیم عزیزم ... اگه خدارو درک کرده باشی میفهمی حرفمو 

لطفا نرو پیش بندش وقتی خودش هست ... 

توکل کن دعا کن و رها کن ... صلاحت باشه می‌ده درست میشه ... ان شاالله

فقط خدا ...
خب مگه دعا هم همون ذکر و متن مفاتیح نیست؟

نه این دعا فرق داره 

دعاییه که خود خدا گفته بخونید برام تا اجابتتون کنم 

اما دعانویس و پیش دعا نویس رفتن ینی خدارو قبول نداری میگی ازش کاری برنمیاد نعوذوبلله بعد میری پیش بندش که کارتو راه بندازه ... خیلیاشون دعای شیطانی میدن با اجنه متوسل میشن و .... گناه کبیرست

فقط خدا ...
نه این دعا فرق داره  دعاییه که خود خدا گفته بخونید برام تا اجابتتون کنم  اما دعانویس ...

ولی توی خیلی ازهمین سایتهای معتبر و مفاتیح و خیلی جاها دیدیم‌که نوشتن مثلا حرزاما جوادع برای فلان مشکل خوبه و بنویسین و همراهتون داشته باشینش. خب دعانویس‌هم‌همین کارو میکنه.یا دعای رزق و روزی یا هردعای دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز