2777
2789
عنوان

ناباروری

104 بازدید | 12 پست

میخام یه جریانی براتون بگم از اخ احساس و فکر و حرف تونو در موردش بگید ....من سه روز بود انتقال جنین داده بودم تو خونه در حال استراحت بودم با شوهرم دعوام شد سر اینکه ب من گفت تو مشکل داری جنین سالم هم میذارن تو رحمت نمیشه در صورتی که من بخاطر مشکل اون مجبور ب ای وی اف شدم .یکبارم منفی شده بودم خدا میدونه چقددددددد دلم شکست با این حرفش😔😔😔 روز چهارم و پنجم بازم بگو مگو با من منم بدو بدوو کردم هر پله رو کردم دوتا و اومدم پایین سه طبقه ساختمون😐😐😐 اصلا ب وضعیتم فک نمیکردم اخرین امیدم همین جنین ها بودن😞😞😞 تا شب تو پارک نشستم و برگشتم خونه دیگه گفتم مطمیناا باردار نیستم خودمو میکوبیدم زمین و گریه و....تا روز ازمایش نمیرفتم ازمایش شوهرم ب زوووور منو فرستاد با موتور قراضه ای که از دوستش گرفته بود دور کل شهر و زدم و منو برد ازمایشگاه😞😒 منم های های گریه گفتم بخدا حامله نیستم خون چی دارید ازم میکشید بعد اومدم خونه گفت ساعت ۳ جوابش حاضره من از ساعت یک رفتم نشستم ارمایشگاه گفتم فقط شوهرم جلو چشمم نباشه 😔😔😔😔 همینجور قدم میزدم یهو برگه مو دیدم رو پیشخان عدد ۶۱۱😳😳😳😳 خدای من مگه میشه 😳😳 بله شده بود و خدا صدای قلب شکسته مو داده بود بعد ازماسشم بلند شدم رفتم شهرستان با اتوبوس😐😐 عروسی برادرم و برادرشوهرم بود بزن و برقص و بیا و برو 😐😐 هیچ اتفاقی نیفتاد الانم گل پسرم کنارم خوابیده ....فقط خدا باید بخاد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۲
0
0%
۲
1
50%
۳
0
0%
۴
1
50%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااااای 

شوهر منم این حرفو زده . من تنبلی دارم 

و چندین بار گفته 

مشکل از توعه 

خدا میدونه چقد دلم شکسته و 

همش کارم شده قران و ذکر و دعا 

و خدارو قسم میدم ب ائمه و میگم خدایا تو ستارالعیوبی ، آبروی منو حفظ کن 

پیش این آبرومو نبر و ...

این ماه با اینکه امپول و ...زده بودم 

پریود شدم

اتفاقا صبح گفت من ب ائمه اعتقاد ندارم 

خدا بخاد میده و ..گفتم اونجور نگو من خیلی اعتقاد دارم ...گفت اگه اعتقاد داری چرا جوابتو نمیدن و مشکلتو حل نمیکنن ....خیلی دلم شکست . امیدوارم فقط بخاطر این حرفش ب حق ائمه

ماه بعد حامله بشم و از این حرفا راحت شم. بچه ها خیلی دعاااام کنین

واااااای  شوهر منم این حرفو زده . من تنبلی دارم  و چندین بار گفته  مشکل از توعه&nb ...

خدا ب دل شکسته ت نظر کنه عزیزم ....من وقتی مثبت شدم خدارو حس کردم چقددددددد ب من نزدیک بوده و هوامو داشته خدا نزدیک تر از رگ گردن ب انسانه ازش بخواه ناامید نمیکنه