2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه بین

133 بازدید | 19 پست

واقعا ک این چ رسمیه بجز اینکه میان ب خونت و وسایلات گیر میدن و دلتو میشکونن 

من چن وخ دیگ عروسیمه ولی اصلا خوشم نمیاد ازاین رسم نمیدونم چیکار کنم چی بگم ک نیان😂🤣

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

من که هیچکسو دعوت نکردم.اما از اونورم وقتی نبودیم مادرشوهرم چند نفریو مخفیانه برده بود ببینن.ما درگیر مراسم عروسی بودیم اونا چون کلید داشتن دورهمی رفته بودن دید زده بودن چششون روشن شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هیچ رسمی رو اجرا نکردم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
منم خیلی بدم میاد کلا چن نفر باید برن من نمیدونم چیزی ازاین رسم جهاز برون

من اصلا کسی رو نبردم

جهیزیه ای هم نچیدیم که کسی بخواد ببینه

شروع یه زندگی کاملا معمولی

چون برای خودم زندگی میکنم نه برای حرف مردم

(امضام)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من خانوادکی این رسم نداریم خداروشکر خانواده همسرم نداشتن موقع چیدن مادرشوهر با شیرینی یه کادو اومد ...

اخه ما فامیلیم نمیتونم بگم 

درکب اگ بکسی خبر ندیم مگ چیزی میشه

من اصلا کسی رو نبردم جهیزیه ای هم نچیدیم که کسی بخواد ببینه شروع یه زندگی کاملا معمولی چون برای خ ...

کلا کیو باید ببرم با خودم؟

کلا کیو باید ببرم با خودم؟

نمیدونم

کلا تو رسم و رسوم نیستم

نهایتا خودت و مامانت دیگه

بگید خونه آماده دیر آماده شد و اساس رو نچیدیم هنوز. اصلا خوب نیست این رسم دیدن جهیزیه عروس فقط چ ...

اره منم برا همین ک میدونم میان گیر میدن چرت و پرت میگن نمیخام کسی بیاد شاید اصلا ادم چیزی نداشته باشه چرا باید بیان ببینن