2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم😢😭

208 بازدید | 14 پست

من و شوهرم و پسر سه ماهم کرونا گرفتیم‌‌‌..پدر شوهرمم دیابت داره اونم گرفته😖😩الان چی کار کنیم چی بخوریم

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب میوه ی طبیعی 

دمنوش و جوشونده روزی چند لیوان

با غذاتون هر وعده لیمو سنگی بخورید.

سوپ و اش که تند هم باشه.

عذای چرب نخورید

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مایعات گرم ابمیوه طبیعی

دم نوش سعی کن زیا  قاطی نخوری حساسیت میاره و معده درد

جوشان سی

شیریتی سرخ کردنی کاملا حذف کن 

نان و برنج کمتر سیب زمینی ابپز یا تنوری بهتر و حبوبات 

برنج توش پیاز بنداز با اب قلمع دم کنی بهتر حتی سوپ 

ما هم هممون گرفتیم الان خداروشکر بهتر شدیم. فقط نباید بترسی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اخی عزیزم انشالله زود خوب میشید ، ای حانم نی نی هم گرفته  😢 عزیرم نگران نباش کل خاندان ما کرو ...

نی نی هاشونم خوب شدن؟😢

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
آب هویج و آب سیب سوپ سبزیجات تازه دم نوش آویشن  تا میتونی مایعات بخورید علائمتون چیه؟ آزمای ...

سردرد.. بدن درد.. عرق سرد..تب .. سرفه

بله ، نی نی که نداشتن ولی بچه ی سه ساله داشتن اون از همه زودتر خوب شد   زن حتمله هم داشتی ...

خدا کنه پسرم خوب شه واسه خودم نمی‌ترسم برا پسرم نگرانم البته دخترم دوسالشه اون خداروشکر تا این لحظه خوبه..

اصلا استرس نداشته باش ان شاءالله براتون راحت بگذره و با سلامتی تموم بشه

انشاالله ممنونم عزیزم..💖