2777
2789
عنوان

فرش جهیزیه

158 بازدید | 14 پست

بچه ها من فرشام سورمه ای مبلام قهوای سلطتنی بعد همه بهم میگن خونت تیره میشه و فلان اصن حالم گرفته میشه بنظرتون چیکار کنم چی بخرم و چ رنگی ک در کنار اینا یکم شاد بنظر برسه اصن نمیدونم چ رنگی بشون میاد و چی بخرم

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرشارو زمینه سفید یا کرم بگیر با حاشیه مسی یا سرمه ای

مبل اگه رنگ طوسی میگرفتی بهتر بود

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ای کاش بتونی فرشتو عوض کنی افشان کرم بگیری با والن پرده کرم

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  
فرشارو زمینه سفید یا کرم بگیر با حاشیه مسی یا سرمه ای مبل اگه رنگ طوسی میگرفتی بهتر بود

کلا گفتم این رنگا زود کثیف میشه روشن برندارم بهتره

کلا گفتم این رنگا زود کثیف میشه روشن برندارم بهتره

آره ولی خونه ات روشنه، شیکه

باید ی رو فرشی پهن کنی اگه رو زمین غذا میخورین. هر موقع ام کثیف شد سریع شامپو فرش بزنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چی بخرم ک کرمی باشه مثلن؟

عزیزم کوسن های رنگی بگیر مثلا کرمی و زرد خوب میشه 

پرده کرمی بگیر که والن کرمی زیرشم تور نازک باشه که نور رد کنه تابلو های شاد بزن به دیوار 

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  
آره ولی خونه ات روشنه، شیکه باید ی رو فرشی پهن کنی اگه رو زمین غذا میخورین. هر موقع ام کثیف شد سریع ...

منم فکز همین چیزارو میکردم روشن برنداشتم الان هرکی میرسه میگ وااای چقد تیره میگ خونت چقدر بد میشه و فلان