2777
2789

همتون بی بی میزنین نی نی دوست دارینا😜

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبل موعد میزنین من بعد ۲۰روز تاخیر بی بی زدم مثبت بود😂😂

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

😂😂عاخه من فکرشو نمیکردم که باشم باشگاه میرفتم لاغر شده بودم روز عاخری که رفتم پهلو هام انگار تغییر کرده بود بعد بی بی خریدم گذاشتم مثبت بود یه روزم به موعد مونده بود

همه کسم دخترم❤
شما قبل موعد میزنین من بعد ۲۰روز تاخیر بی بی زدم مثبت بود😂😂

قبلش هم زدی؟؟؟؟؟؟

پررنگ بود بعد ۲۰ تا تاخیر

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

منم فک نمیکردم باشم تازه بعد ۲۰ روز تاخیر..همینجوری از روبرو دارخونه رد شدن گفتم بذار بخرم دیدم مثبته😜

قبلش هم زدی؟؟؟؟؟؟ پررنگ بود بعد ۲۰ تا تاخیر

ن همون یکی دو تا پرنگ افتاد😂

من بار اولم بود

من خودم ۷ ماهه اقدامممم دهنم.......... شد از بس بی بی منفی دیدم

ایشالله مثبت باشه دلمون شاد شه😄

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........