2777
2789
عنوان

من اصلا اعتماد بنفس ندارم😔

105 بازدید | 3 پست

سلام،من۱۸روزه که دماغمو عمل کردم،همشششش اینه دستمه،دارم نابود میشم،انقدر لاغر شده صورتم بخاطر حرص خوردنام که دماغم بیشتر به چشم میزنه،همه میگن بخاطر ورمه ولی من دلم اروم نمیگیره،حالا کلا از این بحث بگذریم،میخوام بدونم چطوری باید اعتماد بنفسمو بالا ببرم،انقدر کسارو دیدم که مثلا دماغشون خیلی بد عمل شده یا... ولی خیلی اعتماد بنفس دارن بطوری که دیگه اون نقصه به چشم نمیاد،خیلی تو سایتا درمورد افزایش اعتماد بنفس خوندم ولی چرته بنظرم،همش میگن به چیزای خوب بدنت فکر کن ولی من نمیتونم،خودمو که تو ایینه میبینم از خودم بدم میاد،همش عیب رو خودم میزارم😔خیلی از خودم بدم میاد

باید از دوست داشتن خودت شروع کنی حس خوب به خود داشتن

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری واقعا؟!

من از شناخت خودم و خدا به این آرامش رسیدم

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است