2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 🤪

چیکار میکنی باهاش.دیگه دلم میخواد گریه کنم قبلا اینطور نبودم جدیدا کل بدنمم پره جوش میشه احه کم بدبختی داریم کم مریضیم این پریودو مشکلاتشم اضافه میشه

من خییییلی جوش میزنم تا میاد جاهاش بره دوباره پریود میشم ☹️

حتی جنس موهامم بد میشه 

چشمامم به شدت پف میکنه 

شکمم باد میکنه

جالب اینجاست که همه مراسم و عروسی و برنامه های مهم تو پریودیمه😐😬😑

بیشتر میشورمش،نزدیکای پریودی سعی میکنم غذاهای چرب و شیرینی کمتر بخورم،و میوه رو بیشتر مصرف میکنم ،صورتمم تو اون روزا یکی دوبار هم با آبلیمو پاک میکنم،اینجوری یذره کنترل میشه 

من خییییلی جوش میزنم تا میاد جاهاش بره دوباره پریود میشم ☹️ حتی جنس موهامم بد میشه  چشمامم به ...

واااااای دقیقا اخه ده روز قبلش شروع میشه دیگه چند روزم که خود پریودیه میمونه پونزده روز سالم که منتظریم جای جوشا بره

بیشتر میشورمش،نزدیکای پریودی سعی میکنم غذاهای چرب و شیرینی کمتر بخورم،و میوه رو بیشتر مصرف میکنم ،صو ...

من که انقدر شستم میسوزه قرمز شده همینطور هم چرب میشه 

من خییییلی جوش میزنم تا میاد جاهاش بره دوباره پریود میشم ☹️ حتی جنس موهامم بد میشه  چشمامم به ...

چه جالب

منم دقیقا اینجوری میشم که شما گفتید،

من کهیر هم میزنم تازگیا موقع پریود

چه جالب منم دقیقا اینجوری میشم که شما گفتید، من کهیر هم میزنم تازگیا موقع پریود

منم میزنم ولی معذرت میخوام روی ب اسنم که خیلی بده 

تازه اینافقط ویژگی های ظاهریه روح وروانمو درداش بماند