چند سالتونه؟ اگه به بلوغ کافی رسیدید که باید متوجه باشید که خانواده قطعا محرم تر از افراد بیگانه ی مجازی هستند... همینطور که به ما گفتید، به اونا هم بگید... شرم و حیا واسه پدر مادر معنی نداره...
از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمیکند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمیکند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
من اصلا تو فکر ازدواج نبودم و نیسم گفتم خب بالای ۲۰ ولی هب مطرح کرد منم یکم فک کردم بعد گف اره ...
متوجه شدم عزیزم. درستش هم همینه. باید بگذاری زمان بگذره. ولی از الان که نباید با والدین در میون بذاری. دختر هفده ساله... 🙁