2821
2789
عنوان

آینده 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 30 پست

چند سالتونه؟ اگه به بلوغ کافی رسیدید که باید متوجه باشید که خانواده قطعا محرم تر از افراد بیگانه ی مجازی هستند... همینطور که به ما گفتید، به اونا هم بگید... شرم و حیا واسه پدر مادر معنی نداره... 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالتونه؟ اگه به بلوغ کافی رسیدید که باید متوجه باشید که خانواده قطعا محرم تر از افراد بیگانه ی م ...

باهاشون رابطه خوبی ندارم ینی واکنششون  تنده نمیتونم بگم☹

باهاشون رابطه خوبی ندارم ینی واکنششون  تنده نمیتونم بگم☹

حالا حالا ها صبر کن. معلومه اگه الان بگی واکنش تندی نشون میدن😶

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
حالا حالا ها صبر کن. معلومه اگه الان بگی واکنش تندی نشون میدن😶

من اصلا تو فکر ازدواج نبودم و نیسم گفتم خب بالای ۲۰ ولی هب مطرح کرد منم یکم فک کردم بعد گف اره یا ن گفتم زوده باید زمان بگذره  

من اصلا تو فکر ازدواج نبودم و نیسم گفتم خب بالای ۲۰ ولی هب مطرح کرد منم یکم فک کردم بعد گف اره ...

متوجه شدم عزیزم. درستش هم همینه. باید بگذاری زمان بگذره. ولی از الان که نباید با والدین در میون بذاری. دختر هفده ساله... 🙁

متوجه شدم عزیزم. درستش هم همینه. باید بگذاری زمان بگذره. ولی از الان که نباید با والدین در میون بذار ...

اخه یجاهایی نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا میگم خب شاید ی اتفاقی و افتاد و هزارتا فکر دیگ 

ایناهمش حرفه گلم.😏............خودتوگول نزن دوس پسرمنم همش میگت خانمم😪 ..کوحالاخانمش شدم😒

🙃اینبار دیگ خودمو گول نزدم ن ادمی نیس ک الکی هی بگ خانومم و بگ دوست دارم بیشتر با کاراش نشون میده اینو دوس دارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز