2777
2789
عنوان

سوال شرعی

177 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میخواستم بدونم من نماز قضاهامو هروقت بخوام میتونم بخونم یا زمان خاصی داره؟

واینکه الان یکم ناخوشم سرپا وایمیستم بدنم از تو میلرزه میتونم نشسته بخونمشون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیتونی نشسته بخونی و هر زمان بخوای میتونی بخونی بعدم یه ازمایش بده شاید تیروئیدت کم کاره

دیشب قرص ارامبخش خوردم ازون موقع تا الان بدنم لرز داره واقعا نمیتونم سرپا وایستم 

دیشب قرص ارامبخش خوردم ازون موقع تا الان بدنم لرز داره واقعا نمیتونم سرپا وایستم 

اگه اصلااااا نمیتونی وایسی میتونی نشسته ولی خب میخوای وایسا که خوب بشی حتما اثر ارامبخشه

منم تودوهفته ای کروناگرفتم‌نمیتونستم سرپابخون نشسته هم بلدنبودم قاطی میکردم اروم اروم‌میخوندم دیگه رکعت چهاربه سختی زور خودمو نگه میداشتم بین دوتانماز۲۰ دقیقه اینا مینشستم تارمق بیادتوبدنم شمااگه میتونی وبلدی نشسته بخون خداقبول میکنه