2777
2789
من توی مدت ریزش اینا رو استفاده کردم ریزش کم شده خیلی ولی قطع نشده قرص بیوتی هلت که ویتامین های لازم ...

اینم بگم شاید مصرف اینا باعث شده پوست سرم مشخص نشه یعنی موهام هنوز تراکم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی مدت ریزش اینا رو استفاده کردم ریزش کم شده خیلی ولی قطع نشده قرص بیوتی هلت که ویتامین های لازم ...

چاق نشدی ؟ من اینارو بخورم دور از جونت منفجر میشم الان ۶۷ وزنم بخورم ۸۰ شدم

خدای من خدای معجزه هاست . 
استرس زیاد داشتم ی مدتی و فشار عصبی 😭🤷🏻‍♀️

خب عزیزم اول استرست رو قطع کن و سعی کن آروم باشی، بعد قشنگ یه بسته قرص آهن و بیوتین میخری روزی یه دونه با ناهار میخوری، هفته ای دوبار روغن زیتون و یه تخم مرغ رو قشنگ میمالی به موهات و ریشه هاتو خوب ماساژ میدی و تو حموم هم بیخیال آب داغ شو، با آب ولرم رو به خنکی موهاتو خوب بشور، شامپوی ایرانی بخر و مناسب موهای خشک، توی حموم از ماسک مو استفاده من، بعداز حموم با یه تی شرت موهاتو ببند بذار آبشون گرفته شه، بعد که کمی مرطوب و نم دار بودن با یه شونه دونه بزرگ موهاتو آروم شونه بزن، نذار زیاد خشک شن، بعدش اگه بلنده ببافشون اگه کوتاهه با کش جوراب ببند موهاتو سفت نکشی ها،موهاتو تو حموم چنگ نزن،من اینارو اعمال میکنم و خیلی نتیجه داده

ببين قرص سيستين b6 زينك رازك و قرض ايزي ايرون و هير ويت محشررررن 

من هر روز اون سيستين رو ميخورم بعد روزا فرد هير ويت روزا زوج ايزي ايرون 

خدايي نتيجه ميده فقط يكم زمان بده

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
وای عزیزم استرس و فشار روحیتو کم کن با هرچی که آرومت میکنه، علاوه بر موهات بدنت داغون میشه به جوونیت ...

نميتونم هميشه استرس بي خودي دارم حس ميكنم مشكل دارم به خواهر چون روان شناسه گفتم ي مدت خوب  شدم ولي  دوباره همون شدم

برام صلوات میفرستی ؟ مرسی